ما چند روزه ماشینمون خراب شده ممکنه دوهفته دیگم درست نشه پیش مکانیکه..مستاجر دوتا ماشین دارن.الان چندروزه هردو ماشینو میارن تو بدون اینکه اطلاع بدن یا اجازه گرفته باشند.امروز یکی از ماشینارو برده بودن بیرون یه عالمه گل خشک ریخته بود از ماشین.پارکینگم ابدا نمیشورن.ماشینا هم ۲۴ساعت تو پارکینگه.الان به سرم زده با گوشی شوهرم به مرده پیام بدم.شوهرم میگه زشته تو ندیدبدیدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون آدم قضاوت گری هستی برا همینه خدا بهت نمیبخشه.مستاجر مثل من وظیفه داره پارکینگو بشوره بخصوص الان ...
اتفاقا نگران نباش قطعا بیشتر از تو دارم من همیشه دلم به اونایی که ندارن میسوزه دلم مثل تو کوچیک نیست چشم بدوزم به جای خالی تازه من هرچی ام دارم خودم جمع کردم خریدم😜
میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
ولی این تاپیک باز بهم ثابت کرد قضیه برعکس خدا اندازه دل کسی بهش نمیبخشه نمیدونم قضیه چیه:/
ولی گاهی اوقاتم برعکس جواب میده من که نامزد بودم شوهرم میومد خونمون ماشینشو میزاشت جلو در خونه بعد مستاجر بابام اینا هر دفعه میومد زنگ و میزد ماشین و بردارین من میخوام بزارم اونجا یه سریا پررو هستن
ولی گاهی اوقاتم برعکس جواب میده من که نامزد بودم شوهرم میومد خونمون ماشینشو میزاشت جلو در خونه بعد م ...
ببین ما تازه اومدین این واحدمون.این مستاجر چندساله تو این ساختمونه.دوتا درخت کاشته بودیم تو حیاط خلوت.دوبار این درختارو آب نداده بودن.خیلی آدمای گشادی هستن