2777
2789
عنوان

بنظرتون به مستاجرمون پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 28 پست
الان جای خالی ماشین به درد شما میخوره؟

به درد نمیخوره.ولی باید اطلاع میدادن.و اینکه اصلا پارکینگو تمیز نمیکنن.همین الانم کلی گل ریختن تو پارکینگ 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه خب حالا که ماشین شمانیست بزار بیارن داخل،بخیل نباشیم

بخیل نیستم.ولی بنظرم باید قبلش به شوهرم می‌گفت.و اینکه چند وقت یه بار پارکینگو نظافت کنن

ولی این تاپیک باز بهم ثابت کرد قضیه برعکس خدا اندازه دل کسی بهش نمیبخشه نمیدونم قضیه چیه:/

چون آدم قضاوت گری هستی برا همینه خدا بهت نمیبخشه.مستاجر مثل من وظیفه داره پارکینگو بشوره بخصوص الان که دوتا ماشین میارن تو 

اگه پارکینگ خالیه بزاره این چند روزو ولی بابت نظافتشو اشغال ریختن تذکر بده

به زنش بگم یا به مرده بنظرت.ما خیلی کم همدیگه رو میبینیم 

چون آدم قضاوت گری هستی برا همینه خدا بهت نمیبخشه.مستاجر مثل من وظیفه داره پارکینگو بشوره بخصوص الان ...

اتفاقا نگران نباش قطعا بیشتر از تو دارم من همیشه دلم به اونایی که ندارن میسوزه دلم مثل تو کوچیک نیست چشم بدوزم به جای خالی تازه من هرچی ام دارم خودم جمع کردم خریدم😜

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
با قضیه نظافت کار ندارم اگه آپارتمان نظافتچی میاد تمیز میکنه ولی خونه هست شریک هستین باهم دیگه باید ...

جای خالی ماشین به درد نمیخوره.ازینکه اطلاع نمیدن و نظافتم نمیکنن ناراحتم 

اتفاقا نگران نباش قطعا بیشتر از تو دارم من همیشه دلم به اونایی که ندارن میسوزه دلم مثل تو کوچیک نیست ...

خدا بیشتر بهت بده.من بخیل نیستم.فقط از آدم پررو خوشم نمیاد

ولی این تاپیک باز بهم ثابت کرد قضیه برعکس خدا اندازه دل کسی بهش نمیبخشه نمیدونم قضیه چیه:/

ولی گاهی اوقاتم برعکس جواب میده من که نامزد بودم شوهرم میومد خونمون ماشینشو میزاشت جلو در خونه بعد مستاجر بابام اینا هر دفعه میومد زنگ و میزد ماشین و بردارین من میخوام بزارم اونجا یه سریا پررو هستن

ولی گاهی اوقاتم برعکس جواب میده من که نامزد بودم شوهرم میومد خونمون ماشینشو میزاشت جلو در خونه بعد م ...

ببین ما تازه اومدین این واحدمون.این مستاجر چندساله تو این ساختمونه.دوتا درخت کاشته بودیم تو حیاط خلوت.دوبار این درختارو آب نداده بودن.خیلی آدمای گشادی هستن

درمورد نظافت یه کاغذ بزنید رو دیوار راه پله ی پایین

تاریخ بزنید وعلامت که چه تاریخی نوبت کی هست

اگه خودشم نمیتونه نظافت کنه کسی رو بیاره

درمورد ماشین هم خب شما ماشینتون از تعمیرگاه بیاد که دیگه نمیتونه بذاره دوتا،پس موقتیه چیزی نگو