2777
2789
عنوان

بارردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 24 پست
اره عزیزم ماه های آخر هستی و بدن بچه به شدت داره برای این تغذیه میکنه شما هم تو این ۹ ماه هر چی ذخیر ...

درسته واقعاا چی بگم خدابزرگه راستش بخای درست گفتی خودمم ضعف میکنم خیلی

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

از نظر من نگیری بهتره خدا هم از شما توقع ندارم با این شرایط

پس دعااوزیارت میخونم برات هم دعامیکنم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چجوری فشارنیارم دیگه تااذان مغرب ک چیزی نمیتونم بخورم

اگه احساس کردی اذیتی یا دچار کم آبی شد بدنت یا حالت بد شد باید بخوری بزدر نگهنداری

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نمیدونم روزه مستحب حکمش چیه از سایت پاسخگو بپرس عزیزم اگه به خودت و بچه خدایی نکرده اسیب برسه نباید ...

یعنی بایک روز اتفاقی هم می افته؟

درسته واقعاا چی بگم خدابزرگه راستش بخای درست گفتی خودمم ضعف میکنم خیلی

عزیزمه الان واجب برای شما حفظ سلامتی و تقویت بدن خودت و بچه است 

ایشالا سال آینده که بچه ات رو سالم بغل گرفتی هر چی دلت خواست روزه بگیر 

عزیزمه الان واجب برای شما حفظ سلامتی و تقویت بدن خودت و بچه است ایشالا سال آینده که بچه ات رو سالم ب ...

انشاالله برام دعا کن بسلامت زایمان کنم طبیعی راحت بشم خیلی سنگین شدم بخدا انشاالله سال دیگه جبران میکنم

اگه احساس کردی اذیتی یا دچار کم آبی شد بدنت یا حالت بد شد باید بخوری بزدر نگهنداری

اینم خوبه خدابزرگه

یعنی بایک روز اتفاقی هم می افته؟

بستگی به یدنتون داره من تجربه ندارم‌عزیزم 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️