2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 90103 بازدید | 3870 پست
عزیزم من تقریبا نیمه سیکل هیسترو شدم، با همون خراش هم میدن و وقتی پریود شدی میری برای انتقال. یه عمل ...

بهار جون، تو‌هیسترو چیزی پیدا نکردن؟ موفقیت امیز‌ نبود انتقالت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار شدی بعدش سقط کردی؟ من میخوام دیماه بیام تهران هیسترو کنم. میتونی مراحلش رو بگی؟ بستری داره؟ ر ...

اره همسرم دارو میخورد خودمم دو هفته ورزش و رژیم داشتم حامله شدم با دو بار رابژه و توی شش خفته سفط شد 

باردار شدی بعدش سقط کردی؟ من میخوام دیماه بیام تهران هیسترو کنم. میتونی مراحلش رو بگی؟ بستری داره؟ ر ...

هسترو اصلا چیزی وحشتناکی نیست 

یک عمل سرپایی که چند ساعت فقط توی بیمارستانی 

من هست مهر عمل سدم ۱۵ مهر هم پریود شدم و رفتم توی سیکل اننقال 

رحمم خراش داده بودن 

دختر عمو من دوتا بچه هاش توی کلینیک نوین مشهد کاشت و همون اول گرفت 

عزیزم اون دفع که باردار شدم شش هفته سقط شد

من پیام هاتو لایک میکنم منظورمه اینه که خوندم نه اینکه نوشتی سقط کردی من لایک میکنم.

چند سالته؟ 

دیگه منم گفتم برم هیسترو منم مطمین شم مشکل خاصی تو رحمم ندارم.

باز خوبه یه بار باردار شدی میدونی حداقل یه سری از مشکلات رو نداری من که تا حالا مثبت ندیدم تو زندگیم 😬

من نه شکمم جا داره نه باسنمم برای امپول های که زدم

عزیزم بسلامتی انتقال دادی؟

ان شاء الله به خیر و خوشی مثبت باشه و سالم بغلش بگیری. 

آمپول های پروژسترون رو من اولین بار قبل انتفال بردم بیرون، بدنم کبود شد تا یه مدت... بعدیا رو خودمون تو خونه آروم می زدیم خیلی بهتر شد. 

عزیزم اون دفع که باردار شدم شش هفته سقط شد

ان شاء الله زود زود خداوند از خیر خودش بهت فرزند سالم و صالح بده. 

منم یه سقط همون حدود سن داشتم، اتفاقا منم راحت باردار شدم.. من از dfi می بینمش بیشتر.

من پیام هاتو لایک میکنم منظورمه اینه که خوندم نه اینکه نوشتی سقط کردی من لایک میکنم.چند سالته؟ دیگه ...

من سی و یک سالمه 

و منم توی هسترو مشخص شده رحمم عقب و طول سرویکسم خیلی کوتاه 

اون سریع هم معجزه خدا بود 

من دوازده سال عروسی کردم و جلوگیری نداشتم 

ان شاء الله زود زود خداوند از خیر خودش بهت فرزند سالم و صالح بده. منم یه سقط همون حدود سن داشتم، اتف ...

همه چی تاثیر داره 

بعدم دکترا میگن سه تا سقط توی این هفته ها طبیعی و خیلی پیگیری نمیکنن 

عزیزم بسلامتی انتقال دادی؟ان شاء الله به خیر و خوشی مثبت باشه و سالم بغلش بگیری. آمپول های پروژسترون ...

من فردا باید ازمایش بدم ولی بی بی چک هام منفی بوده 

من همسرم خونه باشه خودش میزنه ولی میگم برای شرایط شغلش شاید در هفته دو روز خونه باشه 

انتقال قبلی کلا خونه بود اصلا بیرون نرفتم برای هیچ کدوم از تزریق های پانچر و انتقال

همه چی تاثیر داره بعدم دکترا میگن سه تا سقط توی این هفته ها طبیعی و خیلی پیگیری نمیکنن

من دوبار سقط داشتم همه ازمایشای سقط مکرر رو انجام دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم ولی ایمنی ندارم ولی همه داروهای ایمنی رو هم الان مصرف میکنم ریسک نمیکنم چون بعضی از مشکلات حتی تو ازمایش نشون داده نمیشه، قبلا یه تاپیک بود تاپیک سقط مکرر ، اونجا ازمایشات رو نوشتن ، بعد جالبه من پیش دکتر زرنانی و مریم توکلی که هر دو ایمونولوژی تولیدمثل هستن رفتم گفتن دارو ایمنی نمیخوای ولی فاکتورهای ایمنیم بالا پایین بود تو ازمایش ، اینا میگفتن مهم نیس باعث‌سقط نیس ، ولی دکتر ملکی متخصص خون تو بوشهر خیلی کارش درسته اون برام داروی ایمنی نوشت و نامه برای دکتر زنان داد من خودم بوسهر نرفتم یکی رو فرستادم بره ازمایشا رو نشونش بده ، بنظرم حتما علت سقط رو پیگیری کن چون دکترای زنان واقعا اکثرشون نمیفهمن ، دکتر سهیلا عارفی تو تهران متخصص سقط مکرره نوبت دهیش چند ماه یکباره اگه تهرانی حتما زنگ بزن 

سلام من   قرار انتقال جنین داشته باشم  ولی دکتر بهم امپول دیفرلین  داد ۲۱ سیکلم و این امپول پریودو  عقب میندازه  کسی تجربه اشو داشته    چون دکتر گفت پریود شدی   بیا فکنم تا ۳ ماهی نشم   ... مشکلیم نداشتم ...