2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 90510 بازدید | 3870 پست
تاثیر که داشته ولی دارو هم باید بعدش حتما بخوره علت سفطم معلوم نشد چون میگن تا سه بار قسط نکنی پیگیر ...

گفتم با دارو اوکی میشه یا نه گفتن که عمل کنه بعد دارو میدن آخه شنیدم که کسی حتی درد هم داشته ولی دکتر عمل نگفته براش 

واقعا استرس دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفتم عکل و شرایطش خوب نیست عمل کنه خدا رو سکر همسر من‌واریکسولش برنگشت ولی به خاطر شغلش نه تغذیه ...

خداروشکر که برنگشت

تحرکش کمه و اینکه اسپرم های غیر نرمال هم داره دکتر گفتن که من میخام طبیعی باردار بشین...من عاشق دوقلوام طبیعی که دوقلو نمیشه

گفتم با دارو اوکی میشه یا نه گفتن که عمل کنه بعد دارو میدن آخه شنیدم که کسی حتی درد هم داشته ولی دکت ...

همسر من درد داشت و دکتر تشخیص داد واریکوسله و عمل شد بعدش ازمایش اسپرم خیلی بهتر شد و خداروشکر برنگشت 

خداروشکر که برنگشتتحرکش کمه و اینکه اسپرم های غیر نرمال هم داره دکتر گفتن که من میخام طبیعی باردار ب ...

همسر منم هم تحذک اسپرم و شکل اسپرمش مشکل داشت و دارو 

ولی اگه دارو بخورت و برنامه خوابش و تغذیه اش خوب باشه بهترم میشه 

@لاکیلو‍ سلام عزیزم کی میری برای ازمایش؟؟خبر بده

سلام عزیزم من امروز تست دادم تو خونه با همون کیتی که کلینیک داده بود، تست ادرار بود و منفی بود دیگه داروهامو قطع کردم، واسم ازمایش خون اصلا ننوشتن گفتن همین کیت نشون میده.

اون موقع اصلا نمیدونستم bfi چی هست ولی با دارو بهتر شد که من حامله شدم بار خراب شد الان چند وقتم هست ...

باردار شدی بعدش سقط کردی؟ 

من میخوام دیماه بیام تهران هیسترو کنم. میتونی مراحلش رو بگی؟ بستری داره؟ روز چندم پریود رفتین؟ خراش هم میدن؟ سیکل بعدی هم میتونم انتقال بدم؟

باردار شدی بعدش سقط کردی؟ من میخوام دیماه بیام تهران هیسترو کنم. میتونی مراحلش رو بگی؟ بستری داره؟ ر ...

عزیزم من تقریبا نیمه سیکل هیسترو شدم، با همون خراش هم میدن و وقتی پریود شدی میری برای انتقال. 

یه عمل سرپایی و راحته، بیهوشی مختصر داره ولی بستری نه.. شنیدم بعضی حتی توی مطب انجام میدن.