2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 89569 بازدید | 3866 پست
همه چی تاثیر داره بعدم دکترا میگن سه تا سقط توی این هفته ها طبیعی و خیلی پیگیری نمیکنن

من از ترس سقط، اصلا اقدام طبیعی رو میشه گفت تعطیل کردم.. البته الان گاهی فکر می کنم این کارم اشتباه بوده شاید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار سقط داشتم همه ازمایشای سقط مکرر رو انجام دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم ولی ایمنی ندارم ولی ...

نیلوفر جون

مرسی از اطلاعات مفیدت. داروی انعقادی چی میخوری؟ داروهای ایمنی چیا هستن؟ چقدر قبل از انتقال باید مصرف کنی؟

من از ترس سقط، اصلا اقدام طبیعی رو میشه گفت تعطیل کردم.. البته الان گاهی فکر می کنم این کارم اشتباه ...

تو چند هفته سقط کردی؟ به نظرم ولی اقدام طبیعی هم داشته باش، مشکل ژنتیکی ندارین که.

من از ترس سقط، اصلا اقدام طبیعی رو میشه گفت تعطیل کردم.. البته الان گاهی فکر می کنم این کارم اشتباه ...

به منم دکتر زنان همین رو گفت البته من دو بار خارج از رحم هم باردار شده بودم و یک لوله دارم 

نیلوفر جونمرسی از اطلاعات مفیدت. داروی انعقادی چی میخوری؟ داروهای ایمنی چیا هستن؟ چقدر قبل از انتقال ...

انعقادی امپول انوکساپارین ۶۰۰۰ و اسپرین ، البته اسپرین بخاطر هماتوم قطع کردم 

دکترم تو سیکل انتقال انوکسا ۴۰۰۰ به همه میده ولی مثبت میشن قطع میکنه برا منم میخواست قطع کنه خودم نذاشتم نامه دکتر ملکی رو نشونش دادم دیگه چیزی نگفت ، متخصص زنان میگفت چون سقط هات هفته پایین قبل از تشکیل قلب بوده پس انوکسا لازم نداری  

ایمنی پردنیزولون پنج میلی دو تا در روز و بیست گرم ( چهار ویال ) سرم ivig هر ۲۸ روز یکبار تا ماه هشتم بارداری باید بزنم ، این ها همه با نامه دکتر ملکی 

پردنیزولون رو خودم میخورم چون نود درصد اینای که سقط میکنن با پردنیزولون دیگه این اتفاق براشون نمیافته ، ivig هم که دکتر ملکی تجویز کردن به علت بالا بودن hla_dr  در ازمایش خون 

قبلا دکتر رزاقی ایران بود ، ایشون هم برای بالا بودن hla_dr سرم ایمنی میداد ولی دیگه هیچ دکتری من ندیدم که بده ، بجز دکتر ملکی ، منم به هر دری زدم تا برام نسخه کنن ، خیلی خیلی دکتر رفتم از شهرمون تا تهران ، چند تا متخصص زنان ، متخصص ایمونولوژی ، روماتولوژی هیچکدوم سرم نمیدادن ولی دکتر ملکی برام نوشت 

یه تاپیک در برنامه نی نی پلاس قبلا عضوش بودم ، تا‌پیک : از سقط مکرر تا بارداری موفق ، اونجا یه دختر خانمی بود به اسم نیکی ، همه بچه ها رو‌راهنمایی میکرد ، با توجه به جواب ازمایشاشون ، خیلی بهش مدیونم ، بعدش خودش هم باردار شد ، الان فک میکنم بچه ش یکسال و نیمه باشه ، خدا خیرش بده ، اون بهم گفت که برا بالا بودن hla_dr فقط دکتر رزاقی و ملکی سرم میدن ،اونم همه تاپیکای سقط رو خونده بود از اطلاعات بچه ها فهمیده بود 

نیلوفر جونمرسی از اطلاعات مفیدت. داروی انعقادی چی میخوری؟ داروهای ایمنی چیا هستن؟ چقدر قبل از انتقال ...

انوکسا که از همون روزی که انتقال دادی 

اسپرین و پردنیزولون حدود یه ماه قبل انتقال 

Ivig یک روز قبل انتقال تزریق کردم 

سلام من قرار انتقال جنین داشته باشم ولی دکتر بهم امپول دیفرلین داد ۲۱ سیکلم و این امپول پریودو ...

به منم یه امپول زیرجلدی دادن گفتن پریود عقب میندازه ، ولی اسمش این نبود ،  بعد من از دکتر پرسیدم گفت تا دو هفته صبر کن پریود نشدی بیا 

سلام به همگی دوستان کسایی که همسرشون مشکل ناسالم بودن اسپرم و شکل بد اسپرم رو داره وقتی طبیعی باردار میشن اگر سقط زیر ۱۲هفته داشته باشن مشکلش دقیقا همون اسپرمه، به نظرم فقط باید اون مشکل حل شه ای وی اف اغلب خوب جواب میده اگر جنین با کیفیت درست بشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انعقادی امپول انوکساپارین ۶۰۰۰ و اسپرین ، البته اسپرین بخاطر هماتوم قطع کردم دکترم تو سیکل انتقال ان ...

سلام نیلوفر جان شما هماتومتون چقده؟ منم دارم ولی لکه بینی و خونریزی ندارم دکتر خودم میگه مشکلی نیست از بین میره تا چند وقت دیگه ولی من باز نگرانم 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چند هفته سقط کردی؟ به نظرم ولی اقدام طبیعی هم داشته باش، مشکل ژنتیکی ندارین که.

حدود هفته 6 و 7.

همون موقع باز اقدام کردیم، من سر موعد هم پریود شدم، ولی مطمئنم باز لقاح و لانه گزینی و.  شده بود اما ادامه پیدا نکرد و اون هم سقط شد.. دیگه بعد اون به ندرت طبیعی اقدام داشتیم.