2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 84178 بازدید | 3699 پست
من چون سقط مکرر داشتم زدم اره مثبت شدم ولی چند روز خون و لک دیدم شنبه میرم سونو قلب دعا کنید برام 🥲 ...

انشاءالله که خیره ومیری قلبشم میبینی😍😍 

به زودی منم مامان میشم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من انتقال دادم تازه رسیدم خونه 

و دیگه هیچ جنینی ندارم 🥺

نه تا جنبن بود دو تا گذید a سه تا گرید bو چهار تا گرید c که ضعیف ضعیف بودن 

امروز همه رو ذوب کردن بهترین بردارم 

فقط همون گرید a گذاشتن بقیه نشده 

یک هو امدم بیزون گفتن دیگه جنین نداری😳😳😳

خودشون همه رو با هم میزارن توی یک سرنگ بعد ذوب میکنن اضافه ات میمیرن

سلام من انتقال دادم تازه رسیدم خونه و دیگه هیچ جنینی ندارم 🥺نه تا جنبن بود دو تا گذید a سه تا گرید ...

توی نی های مختلف نبودن مگه جنین ها؟

خدا کنه همین دو تا که گذاشتن برات بگیره، بلاست بودن یا سه روزه؟

عزیزم دوشنبه بعد از ظهر انتقال دارم، انشالله همه چی خوب پیش بره.

ای خدا جون فردا نه پس فردا😍 خدارو شکر زمانش فرا رسید انشالله مثبت میشی😍

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی نی های مختلف نبودن مگه جنین ها؟خدا کنه همین دو تا که گذاشتن برات بگیره، بلاست بودن یا سه روزه؟

والا نمیدونم چرا همه رو ذوب کردن 😔

قرار بود پنج روزه کنن بعد انتقال بدن حالا نمیدونم چه کردن

والا نمیدونم چرا همه رو ذوب کردن 😔قرار بود پنج روزه کنن بعد انتقال بدن حالا نمیدونم چه کردن

بپرس ببین چند روزه بوده. 

ببین من دوستم تو المان رفته بود انتقال بده، بعد که انتقال داده بود، دیده بودن جنین چسبیده به نی 🤣 نرفته بوده تو رحم، دوباره یه بار دیگه فوت میکنن جنین رو تو رحم، خلاصه دوستم نا امید بود که اصلا معلوم نیست جنین زنده بود یا نه، و الان ۷ ماهه که بارداره 😆