2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 85215 بازدید | 3729 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کدوم مرکز انجام دادین که تا ۵ روزه رو براتون فریز کردند؟ تو نیکان چرا همه رو سه روزه فریز میکنن؟ ...

سلام عزیزم 

من شیراز دکتر شمالی و بیمارستان مادر و کودک غدیر انجام دادم

همه جنین ها پلاست نمیشن 

بعضی جنین ها رشدشون خوبه پلاست میشن

بعضی جنین باید همون ۳ روزه بمونن چون اگر بخوان به مرحله پلاست برسن ممکن از بین برن

بعضیا خودشون موقع انتقال  درخواست میدن برای پلاست ممکن از باز م ممکن از بین برن 

بلاخره یک روز منم مادر میشم 
الان همه تو ذهنم نیست، ولی سینال اف بود، قرص لتروزول بود، یه امپول ازاد سازی بود. اینا بودن. همه ایر ...

جالب تو سیکل تخمک کشی دیگه به ما قرص لتروزول نمیدن

سلام عزیزم من شیراز دکتر شمالی و بیمارستان مادر و کودک غدیر انجام دادمهمه جنین ها پلاست نمیشن بعضی ج ...

منم فکر میکردم وایسن تا بلاست بشن جنین ها ولی اصلا واینسادن.و همه رو سخ روزه فریز کردن از یکی دو نفر دیگه هم تو‌مرکز نیکان پرسیدم کفتند واسه ما رو هم سه روزه فریز کردند. من تهران دکتر امیری بودم.

وایسن بلاست بشه بهتره که، بقیه نهایتش اینه که از بین میرند میخوایم چیکار این همه جنین سه روز رو. 

البته میگن ممکنه سه روزه هم بگیره تو رحم، نمیدونم

منم فکر میکردم وایسن تا بلاست بشن جنین ها ولی اصلا واینسادن.و همه رو سخ روزه فریز کردن از یکی دو نفر ...

خب  عزیزم شما چون تعداد جنین هاتون زیاده میشه این کار کار اما ما جنین هام کمه و ریسکش بالاست 

شما قبلی از اینکه میخاین انتقال بدید با دکتر هماهنگ کنید و بهشون بگید که میخام برام بلاست کنید 

البته ناگفته نماند 

بعضیا رو دیدم بلاست بودن منفی شدن

اما با گرید پایین مثبت شدن

بنظرم همه چیز دست خداست 

ولی خب بازم احتمال مثبت شدن پلاست  بالاست 

شما مشکل تون چی بوده ؟ تنبلی تخمدان

من نمیدونم خودم مشکل دارم یا نه، پریود هام منظمه، هر دفعه هم فولیکول غالب داشتم، ولی دکتر میکفت تنبلی پنهان تخمدان داری. ولی همسرم از چهار تا فاکتور اسپرم، تحرک و تعدادش خوبه، ولی مورفولوژی بین یک تا ۴ درصد متغیره، و دی اف ای بالا داره. شاید مشکل بیشتر اون سمتی باشه نمیدونم. شما چطور؟

من نمیدونم خودم مشکل دارم یا نه، پریود هام منظمه، هر دفعه هم فولیکول غالب داشتم، ولی دکتر میکفت تنبل ...

بنظرم مشکل از همسرتون آن شالله با همین جنین ها بزودی مثبت میشی مطمن باش عزیزم 😘 😍