2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 88452 بازدید | 3830 پست

من خیلی برام مهمه ک تعداد جنین های با کیفیتم زیاد باشه چون باید بفرستمشون تعیین سلامت بنظرتون چیکار کنم چیا رعایت کنم مکمل چیا بخورم بلاخره شما تجربتون بیشتر لطفا راهنمایی کنید، ۳۴ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرای گلم لطفا اگه داخل واتساپ یا روبیکا گروه دارین لینکش رو بدین منم کاندید ایوی اف پی جی دی ...

سلام عزیزم، 

خوش اومدی به جمع ما. بله جیگر مثبت شدن و یکی از دوستامون آزیتا هم مثبت شدن ولی متاسفانه دوقلو هاشو تو ۱۹ هفته به خاطر باز شدن دهانه رحم از دست دادن. انشالله به زودی دامنش سبز میشه آزیتا جون.

دو نفر هم  همین شنبه یا یکشنبه که میاد میرن آزمایش بدن. یکی دو‌نفر هم هستند که نی نی ها به دنیا اومدن بزرگ شدن ولی اینجا هستند تا به ما دلگرمی بدن 🥰

منم خودم ۲۰ روز اینا دیگه انتقال دارم، ۳۸ سالمه، مشکلمون ناشنخاته است البته مورفولوژی و دی اف ای همسرم مشکل داشت کمی. ولی خیلی میگن نباید تاثیر داشته باشه که من فکر میکنم داره.

ولی تا جایی که من می دونم کسی پی جی دی انجام نداده هنوز. 

شما باراداری طبیعی داشتین که از دست دادین؟ تو چند ماهگی؟

نمیدونم چرا منم این همه نگرانم 

علائمم کم شده استفراغ تهوع 

نگرانم 

به نظرتون هر هفته سونو نمبکنن تا خیالمون راحت شه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خدا نکنه گلم.آره اینم قسمت ما بود خدا دکترم لعنت کنه واسه اینکه هر سری سونو کنن و پول بگیره عقب میند ...

عزیزمی ،الانم دوباره میخواد پول کلی پول بگیره 😔😔😔دلشون که نسوخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

من خیلی برام مهمه ک تعداد جنین های با کیفیتم زیاد باشه چون باید بفرستمشون تعیین سلامت بنظرتون چیکار ...

من هم ایران هم خارج از کشور انجام دادم، میخواستم ایران انتقال بدم ولی جنگ و اینا شد اینجا دوباره شروع کردم.

من خودم ذخیره تخمدانم بالا بود ولی از همه چی مهمتر کیفیت تخمک و اسپرم هست تعداد مهم نیست. 

اگه همسرتون مشکل اسپرم نداره که خیلی خوبه. برای خودتون هم سه ماه مکمل های لازم رو مصرف کنید( کو‌کیو ۱۰، امگا۳، هر مکمل برای امادگی باراداری که  اسید فولیک داره خوبه، اگه تنبلی تخمدان دارین، اینوفولیک هم خوبه چون توش اینوتیزول داره و کمک میکنه انسولین بدن پایدار باشه تو بدن) پیاده روی کن روزی نیم تا یک ساعت، مصرف قند و شیرینی رو بیار پایین، به حای اب میوه خود میوه رو بخور، اجیل بخور.

اینا باعث. میشه بعدا بدنت به داروها پاسخ بهتری بدن و تعداد تخمک بیشتری داشته باشی.

من خودم ۲۴ تا تخمک داشتم هم ایران هم اینجا 🤣

ولی تعداد جنین کمتری تشکیل شد، اینجا ۵ تا جنین ۵ روزه شد

ایران هم ۱۵ یا ۱۶ جنین ۳ روزه، که احتمالا اونا بیشتر هم وایمیسادن کم میشد از تعداد جننین ها.

من همسرم مورفولوژی و دی اف ای مناسبی نداره، ممکنه به خاطر اون هم باشه.

نمیدونم چرا منم این همه نگرانم علائمم کم شده استفراغ تهوع نگرانم به نظرتون هر هفته سونو نمبکنن تا خی ...

سلام ارام جان

مثل اسم پروفایلت آروم باش 😇

فکر کنم نگرانی ماها به جاست نمیشه هی گفت ریلکس باش، ناخودآگاه ادم فکر میکنه، بیا اینجا بنویس از حست و نگرانیت، بچه ها هستن کلی دلگرمی میدن به آدم.

شرایطت چی بود؟ مثبت شدی نه؟ 

بله گلم طبیعی باردار شدم یکی ۲۵ سالم بود یکی ۲۸ سالم بود کلی ازمایشات ژنتیک دادیم با هزینه های بالا و مشخص شد ک من و همسرم ژن مشترک معیوب داریم چون ازدواجمون فامیلی پسر داییمه و تنها راهم انجام آی وی اف تعیین سلامت هست 

چجوری پیامو ریپلای میکنید بلد نیستم، لاکیلو جان خداروشکر بابت جنین های نازت، من کم کم باید هشت جنین بلاست داشته باشم تا شانس سالم بودن یکیشون یا دوتاشون بره بالا، اون مکمل هایی ک گفتین  حتما میخرم همسرمم تازه ازمایش اسپرم داده شنبه مشخص میشه چیکارس اسپرماش😁

خودم ازمایشات هورمونی دادم اونم شنبه میاد ببرم دکتر اگ همه چی اوکی بود زمستون میرم تو سیکل انتقال انشالله

برای تخمک کشی بیهوش میکنن درد نداره ممکنه بعدش درد پریودی خیلی خفیفی داشته باشی

ممنون گلم و میگن خطرناکه برای بدن خانم چون کلی در طول بارداری آمپول دوا درمان میدن و باعث یائسه گی زود رسم میشه..اینا تا چه حد درستن؟

پزشک هم گفتن مثل بارداری معمولی استراحت مطلق نمیخواد توکل بر خدا

تمام امیدم به خداست الهی برام بخاد و همینجور همه منتظران خدا خودش در جریان سختی های ک تو این راه میکشیم هست خودش هوامون داره

ممنون گلم و میگن خطرناکه برای بدن خانم چون کلی در طول بارداری آمپول دوا درمان میدن و باعث یائسه گی ز ...

نمیدونم این مورد رو خیلی، تا جایی که من میدونم یکی دو بار انجام داد عوارضی نداره.