2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 89072 بازدید | 3856 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان منم امروز دهم انتقالمه،دعاکننین برام🙏❤️

سلام عزیزم پس من و شما با هم هستیم من یکشنبه انتقال دادم امروز روز یازدهممون شده 

من از روز هفتم به بعد یکم کار خونه انجام میدم جارو نمیزنم خم هم نمیشم هر ده دقیقه هم یکساعت دراز میکشم شما چطور استراحت میکنی ؟ 

سلام عزیزم پس من و شما با هم هستیم من یکشنبه انتقال دادم امروز روز یازدهممون شده من از روز هفتم به ب ...

اره عزیزم میشه یازدهم چون من دخترم پیش دبستانی می‌ره از شنبه ای خودم میبرم میارم کارامو انجام میدم سرکار هم میرم تمام توکلم به خدا هست دیگه بخاد بگیره برام واقعا اما سری قبل سر دخترم استراحت مطلق بودم حتی امپولمم یکی میومد برام میزد

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺موهای تنم راست شد دختر،وااای از دست دکترت😡😤😤😤😤😡😡😡چقدررر بی فکر ...

خدا نکنه گلم.آره اینم قسمت ما بود خدا دکترم لعنت کنه واسه اینکه هر سری سونو کنن و پول بگیره عقب مینداخت.

سلام خواهرای گلم لطفا اگه داخل واتساپ یا روبیکا گروه دارین لینکش رو بدین 

منم کاندید ایوی اف پی جی دی یا تعیین سلامت هستم دوتا از بچه هامو بخاطر مشکل ژنتیکی از دست دادم، بیست تا صفحه اول تاپیک و خوندم نفهمیدم جیگر و بقیه مثبت شدن ک خرداد انتقالشون بود؟ 

نه همون شنبه میرم دعا کنید برام یکم رحمم درد میکنه گاهی نمیدونم طبیعیه یا نه یبوست ندارم ولی گلاب به ...

نه عزیزم من ۲۰ روز دیگه اینا میخوام انتقال بدم، داروی انتقالم رو‌هفته بعد شروع میکن.