2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 88359 بازدید | 3817 پست
چجوری پیامو ریپلای میکنید بلد نیستم، لاکیلو جان خداروشکر بابت جنین های نازت، من کم کم باید هشت جنین ...

آیما جون، روی این فلش که کنار قلب بزنی میتونی ریپلای کنی، انشالله همه چی خوب پیش میره براتون و فقط مشکل ژن معیوب باشه، سنت هم خیلی کمه، شرایططتون خوبه به نظرم، اگه با یه بار تخمک کشی بتونی ۸ تا جنین داشته باشی که عالیه اگه هم نشد دو بار تخمک کشی میکنن. با خیال راحت برو جلو که کلی وقت داری به خاطر سنت. از مسیر لذت ببر

عزیزم هزینه ی ای وی اف الان چقدره؟ احتمالا بیمه ها هم زیاد کمک نکنن؟

من بیمه مداشتم هیچی همه رو آزاد حساب کردن، ولی بچه هایی که بیمه تکیملی و اینا داشتن خب ارزونتر براشون جساب شده، من پارسال اسفند یا بهمن بود تخمک کشی کردم، بیشترین هزینه واسه تخمک کشی بود که ۳۱ میلیون شد، بفیه ها هزینه دارو سونو. فکر میکنم با این تورم الان اینا هو عوض شده باشند. من تو نیکان انجام دادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم در استانه ای وی اف هستم ..شما سال پیش که این تاپیکو زدین همون بار مثبت شدین ؟راستی تخ ...

من هنوز انتقال ندادم، مجبور شدم تو یه کشور دیگه دوباره شروع کنم،۲۰ روز دیگه انتقال میدم. تا ببینیم چی پیش میاد.

عزیزم یه سوال دیگه دارم ممنون میشم اگه اطلاعی داری جواب بدی..ما حدودا۶ ساعت با تهران فاصله داریم اگه بیام برای ای وی اف تهران چه مدت باید حدودی اونجا بمونیم؟بعد ای وی اف چنروزی نباید تکون خورد یا ماشین سوار شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشهآیا گروهی توی تلگرام هم دارین؟

سلام عزیزم، خوش اومدی به جمع ما، من خودم داشتم به گروه تاگرامی فکر میکردم که راحتتر هم هست ولی شانس رو از افراد جدید میگیره که وقتی توی وب دارن سرچ میکنن نمیتونن ببین ما چی حرف زدیم، شاید کمک بیشتر ی بکنه، ولی گروه تلگرامی محدود میکنه، مگه اینکه ادمها هی به اونجا معرفی بشن.

ولی اگه فکر میکنی وقتش رو داری میتونی گروه بزنی، به بچه بگی بیان اونجا.

سلام ارام جانمثل اسم پروفایلت آروم باش 😇فکر کنم نگرانی ماها به جاست نمیشه هی گفت ریلکس باش، ناخودآگ ...

عزیزم ممنونم بابت مهربونیت 

اره مثبت شدم 

هفته هفتمم

جای انتقالم دردش ببشتر شده دارم میرم دکتر 

نمیتونم به سمت  پهلو چپم بخوابم چون رحمم درد میکنه 

علائمم خیلی کم شده 

کاش میشد هر لحظه صداشونوشنید

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

آیما جون، روی این فلش که کنار قلب بزنی میتونی ریپلای کنی، انشالله همه چی خوب پیش میره براتون و فقط م ...

اینجور نوشته های شما هم میفته انگار، ن بابا کجا سنم پایین ۳۴ سالمه، خدا کنه با همون ی بار تخمکای خوبی داشته باشم برا شما و همه دعا میکنم انتقالای خوبی داشته باشین ک منجر ب مثبت شدنو بغل گرفتن نی نی سالم باشه 

میگم یلدا تپلو چ کرد جنین پسرش رو انتقال داد

عزیزم ممنونم بابت مهربونیت اره مثبت شدم هفته هفتممجای انتقالم دردش ببشتر شده دارم میرم دکتر نمیتونم ...

وای چه هیحان انگیز، خوشحالم برات، به نظر من که قلبش داره عین ساعت میزنه 🥰 ولی این حست کاملا به جاست 

شرایطت چی بود؟ چند سالتونه؟ مشکلتون چی بود.

اینجور نوشته های شما هم میفته انگار، ن بابا کجا سنم پایین ۳۴ سالمه، خدا کنه با همون ی بار تخمکای خوب ...

مرسی عزیزم برای شما هم همینطور. 

یلدا تپلو هم اینجا نیومده اپدیت کنه، امیدوارم اینو بخونه و بیاد بگه در چه حالیه.

اره ریپلای باید حرفهای طرف مقابل بیافته.

وای چه هیحان انگیز، خوشحالم برات، به نظر من که قلبش داره عین ساعت میزنه 🥰 ولی این حست کاملا به جاست ...

انشالله عزیزم 

۲۷ سالمه 

۸ سال نازایی داشتم

اسپرم همسرم خیلی وضعش خراب بود 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

انشالله عزیزم ۲۷ سالمه ۸ سال نازایی داشتماسپرم همسرم خیلی وضعش خراب بود

میدونی فاکتور مورفولوژی و‌دی اف ای اسپرم همسرت چی بود؟ میخوام ببینم دذ مورد خودم چقدر امید هست

میدونی فاکتور مورفولوژی و‌دی اف ای اسپرم همسرت چی بود؟ میخوام ببینم دذ مورد خودم چقدر امید هست

صد درصد امید هست 

مورفولوژی یک درصد 

دی اف ای ۲۵درصد