2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55356 بازدید | 3001 پست
ممنونم عزیزم.. بیهوش بودم وقتی هم بهشوش اومدم نگفتن.. حساسیت دارویی داشتم و کهیر و قرمزی ریختم بیرون ...

اره احتمالا حساسیت داشتی، ببین از چی استفاده کردن برات که دفعه های بد استفاده نشه برات چون حساسیت داری.

امیدپارم نتیجه تشکیل جنینت خوب باشه ما رو هم در حریان بذار. 

سلام عزیزم من دوباره خونریزی کردم با اینکه میدونم طبیعیه ولی خیلی مضطرب میشم 🥺شما لکه بینی فقط داشت ...

سلام عزیزم .پیامتون رو همون روز دیدم ولی نتونستم جواب بدم چون تعلیق بودم ببخشید.عزیزم کلا آی وی اف ذاتش لک بینی و خونریزیه وماه های بالاتر هماتوم هست که احتمال زیاد برای شما هماتوم هست.نگران نباش اصلا چون استرس الکی هست.من تا۵ماهگی لک بینی داشتم روزی دوتا پروژسترون میزدم🤒یعنی دااااااااغون شده بودم دیگه جای آمپول نداشتم.ماه های اول خونریزی هم داشتم .الهی شکر به سلامت گذشت والان داره بازی میکنه.انشاالله نینی ناز شما هم به سلامت دنیا بیاد تا خیالتون راحت شه🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، خوش اومدی به تاپیکباه فرقی نمیکنه داروهای تحریک تخمدان یکی هستند شبیه اونایی که میخوان ت ...

ممنونم عزیزم

مرسی که بهم جواب دادین باور نمی کنید این جوابتون چقدر بهم روحیه داد چون هیچ کس از تصمیمم اطلاع نداره و نمی تونم باکسی حرف بزنم و انگار یه غم بزرگ روی دلمه

یه سوال دیگه هم دارم ، مصرف این همه داروی هورمونی باعث جوش زدن و خرابی پوست نمیشه

میترسم آی وی اف من مثبت نشه ولی صورتم داغون شه.

ممنونم عزیزممرسی که بهم جواب دادین باور نمی کنید این جوابتون چقدر بهم روحیه داد چون هیچ کس از تصمیمم ...

خواهش میکنم عزیزم واسه همین اینجا هستیم. روس صورت من که هیچ تاثیری نداشت تازه من دو بار این کار کردم. 

ولی یه کم شکمم نفخ داشت انگار، و شاید روی وزنم هم تاثیر داشت ولی درست شد بعدش.

سلام دوستان برای من متاسفانه داروها اثر نکردن و توی سونو چندتا فولیکول خیلی ریز داشتم نرسیدم به مرحله تخمک کشی دکتر گفت فولیکولام رشد نکرده و برام پی آر پی تخمدان تجویز کرد لرای روز دوم پریود ماه بعدم کسی با پی ار پی تخمدان فولیکولش رشد داشته اطلاعات داشتین ممنون میشم راهنماییم کنین

نه خداروشکر تموم شد عزیزم.دکترم رفتم همه چیز خوب بود برای شما همه چیز خوبه؟

خداروشکر عزیزم

خوشحال شدم

منم آخرین بار رفتم سلفری بردم سونو کرد گفت اوکیه

برای ۲۹ شهریور گفت وقت آنومالی بگیرم برم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانم های گل، خوب هستید؟ باردارها خودتون و نی نی ها خوبید؟ 😍

منو یادتونه؟ 

منم انتقال دادم بالاخره 🥰، بهم بگید چیا رعایت کردید که مثبت شدید؟ 

چند تا جنین و چند روزه انتقال دادید که مثبت شد؟ 

بچه ها من شنبه روز ۹ ام سیکل سونو شدم و دیشب یه ربع به ۹ شب یه آمپول mcg و ۱۵۰ واحد سینافکت زدم  و فردا روز ۱۲ ام سیکلم هست که صبح زود میرم برای پانکچر.لطفا برام دعا کنید یه نتیجه امیدبخش بگیرم

سلام دوستان برای من متاسفانه داروها اثر نکردن و توی سونو چندتا فولیکول خیلی ریز داشتم نرسیدم به مرحل ...

نگران نباش عزیزم اگر سنتون کم هست چند بار تلاش کنید بالاخره میشه.‌ فرصت دارید. من دیدم یه دکتری تهران هست اونم ادعا میکنه با پی آر پی ذخیره تخمدان رو میبره بالا.

من متاسفانه بیمار شدم و اورژانسی باید پانچکر میشدم وگرنه مثل دوستام گرده نخل و ژل رویال میخورم حتما چون برای افزایش ذخیره تخمدان عالی بود براشون.

سلام خانم های گل، خوب هستید؟ باردارها خودتون و نی نی ها خوبید؟ 😍منو یادتونه؟ منم انتقال دادم بالاخر ...

چه هیحان انگیز 🥰 من که هنوز انتقال ندادم، ولی بچه ها میان میگن از کارایی که کردن