2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55151 بازدید | 2991 پست
نگران نباش عزیزم اگر سنتون کم هست چند بار تلاش کنید بالاخره میشه.‌ فرصت دارید. من دیدم یه دکتری تهرا ...

ممنونم گلم بازم تلاش می کنم سعی می کنم اروم بشم فک کنم بخاطر استرس تخمدونام جواب ندادن به آمپولا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش عزیزم اگر سنتون کم هست چند بار تلاش کنید بالاخره میشه.‌ فرصت دارید. من دیدم یه دکتری تهرا ...

پی آر پی رو امتحان می کنم بازم... یه روش کاملترم گفتن هست پی آر جی اف فعلا دارم تحقیق می کنم ان شاءا... شمام فردا کلی تخمک داشته باشی بعد پانکچر😊

ممنونم گلم بازم تلاش می کنم سعی می کنم اروم بشم فک کنم بخاطر استرس تخمدونام جواب ندادن به آمپولا

استرس بدترین کاریه که میشه با بدن خودت کنی

بنظر من دکترتون رو عوض کنید، یادم هست نحوه و میزان تزریق داروهای شما یه مقدار با ما فرق میکرد

پی آر پی رو امتحان می کنم بازم... یه روش کاملترم گفتن هست پی آر جی اف فعلا دارم تحقیق می کنم ان شاءا ...

ممنونم ازتون برای این آرزوی خوب 

من در آستانه ۴۳ سالگی خیلی انتظار نتیجه شگفت انگیز ندارم، امیدوارم بعد این همه هزینه و استرس دست خالی برنگردم فردا. انشالله

استرس بدترین کاریه که میشه با بدن خودت کنیبنظر من دکترتون رو عوض کنید، یادم هست نحوه و میزان تزریق د ...

دقیقا من‌مشکلم استرس زیادیه ک دارم میخوام برم کلاس یوگا و نقاشی بکشم قبلا با نقاشی و سازم آروم بودم الان یه مدته درگیر درمان شدم خیلی بهم ریختم 

دوستان یه روش به اسم ivm هستش ک فولیکول نابالغ رو پانکچر می کنن و توی محیط آزمایشگاهی رشد میدن و ivf میکنن کسی میرونه کدوم مرکز اینکارو می کنه رویان و مام زنگ زدن گفتن انجام میدن ولی زیاد حس خوبی ندادن انگار زیاد کسی اینکارو نمی کنه

بچه ها من امروز از ۷ تا ۱۳ درگیر پانکچر بودم. نتیجه من این شد که کلا ۴ تا تخمک قابل قبول داشتم که اونم جنین شناس دوتاشو M2 یعنی عالی و دوتاشو GV یعنی نابالغ زد و فریز شد هر ۴ تاش

دوستان یه روش به اسم ivm هستش ک فولیکول نابالغ رو پانکچر می کنن و توی محیط آزمایشگاهی رشد میدن و ivf ...

آره عزیزم منم اینو شنیدم، منم امید دارم با همین روش بعدا بتونن اون دوتا نابالغ منو رشد بدن و اونا هم قابل قبول شن.

دوستان یه روش به اسم ivm هستش ک فولیکول نابالغ رو پانکچر می کنن و توی محیط آزمایشگاهی رشد میدن و ivf ...

زفیرا جان یه دکتر زنان هست به نام دکتر لیلا نظری فوق تخصص ivf که فکر کنم زعفرانیه  تهران هست

‌اون برای افزایش ذخیره تخمدان پی آر پی میکنه میگن کارش درسته. من فرصتم محدود بود وگرنه پیش ایشون هم میرفتم. بنظرم یه ویزیت آنلاین ازش بگیر

بچه ها من امروز از ۷ تا ۱۳ درگیر پانکچر بودم. نتیجه من این شد که کلا ۴ تا تخمک قابل قبول داشتم که او ...

خسته نباشی گلم عالیه به سلامتی ان شاءا... زودتر حالت خوب بشه گلم به امید روزای قشنگ برات  نی نی های قشنگتو زودتر بغل کنی