2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55015 بازدید | 2989 پست
نترس گلی .نینی سرجاش محکم چسبیده آی وی اف ذاتش همینه لک بینی خونریزی ....من تا۵ماهگی همینجور بودم .ح ...

سلام راست میگین منم چند روز پیش خونریزی کردم که خیلی ترسیدم ولی خداروشکر سونو که کردم گفت نرماله همه چیز 

همش نگرانم اتفاقی برای نی نی‌م بیوفته

سلام راست میگین منم چند روز پیش خونریزی کردم که خیلی ترسیدم ولی خداروشکر سونو که کردم گفت نرماله همه ...

سلام عزیزم .آره کلا آی وی اف بخاطر داروهایی که مصرف میشه این اتفاق ها میافته ،لک ،خونریزی اصلا نباید نگران بشین انشاالله ۴ماه رو رد کردین یواش یواش بهتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام راست میگین منم چند روز پیش خونریزی کردم که خیلی ترسیدم ولی خداروشکر سونو که کردم گفت نرماله همه ...

من خودم تا۵ماهگی هرروز آمپول پروژسترون میزدم .جای آمپول ها مثل بادکنک شده بود و کبود تاحدی که کسی که میخواست برام تزریق کنه میگفت خانم دیگه جایی نداری برات تزریق کنیم.

من خودم تا۵ماهگی هرروز آمپول پروژسترون میزدم .جای آمپول ها مثل بادکنک شده بود و کبود تاحدی که کسی که ...

وای آره منم همینم  انشالله بچه سالم باشه و بسلامتی بدنیا بیاد اینارو تحمل میکنم

ممنون که گفتین تجربتونو واقعا آدم از نگرانی درمیاد🥰

من خودم تا۵ماهگی هرروز آمپول پروژسترون میزدم .جای آمپول ها مثل بادکنک شده بود و کبود تاحدی که کسی که ...

یا خدا چقدر زیاد !!!

علت خاصی داشت که تا ۵ ماهگی آمپول زدی ؟

معمولا تا ماه چند باید بزنیم؟

یا خدا چقدر زیاد !!!علت خاصی داشت که تا ۵ ماهگی آمپول زدی ؟معمولا تا ماه چند باید بزنیم؟

اولش که خونریزی بعد هم لک بینی تا ۵ماهگی که علتش قرارگرفتن جفت روی دهانه رحم بود وادامه لک بینیم بخاطر همون بود تا یه کاری بیشتر انجام میدادم شروع میشد اونم با بچه ۳ساله که مدام یه چیزی میخواست حتی بغل.بعداز۵ماهگی یواش یواش جفت رفت یخورده بالاتر ودیگه آمپول نزدم

منظورت مهرنوشه؟؟؟😂من چهارشنبه پیش امیری وقت سونو دارم .. گفتم به منشی‌اش بگم شاید راهنمایی کردن

اره عزیزم مهرنوش امیری. ببین بگو‌مه من خارج از کشور هستم بهمن ماه  جنین تشکیل دادم. الان هم نمیتونم بیام ایران تمدید کنم فریز جنین ها رو باید چی کار کنم؟ چون نیکان یا جواب نمیده یا تلفن های بین المللی به خاطر شرایط جنگی بسته شده.  میشه فقط پول واریز کرد به حساب نیکان؟ یا کلا یه شماره واتس اپ از نیکان بدن که من بتونم اینترنتی تماس بگیرم هم خوب میشه.

مرسی 🥰

سلام ببخشید یه سوال داشتم منم یه خونریزی داشتم که توی سونو بهدش همه چیز نرمال بود و دکترم گفت امپول ...

سلام عزیزم چرا آمپول هم میزنم شیافم استفاده میکنم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم به سلامتی بگذره این روزا

عزیزم شما چند هفته هستین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم به سلامتی بگذره این روزاعزیزم شما چند هفته هستین

سلام عزیزم‌ تبریک میگم خدا حفظش کنه 😍 انشالله به وقتش صدای قلبشم میشنوی 🤩 منم امروز صدای قلبشو شنیدم🥰

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم‌ تبریک میگم خدا حفظش کنه 😍 انشالله به وقتش صدای قلبشم میشنوی 🤩 منم امروز صدای قلبشو شنی ...

عزیزم همیشه خوش خبر باشی

خدارو شکر 

ایشالا بارداری راحتی داشته باشی عسلم

به سلامتی بغل بگیریش

برا منم دعا کن خواهری🩷🩷🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی شکر خیلی مبارک باشه عزیزم هفته چندم بودی ؟

مرسی عزیزم 😘 اگه نی نی داری که خدا حفظش کنه اگرم منتظری خدا به همین زودی دامنتو سبز کنه🥰😍 امروز شدم ۸ هفته🤩

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40