2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55151 بازدید | 2991 پست
چکار کردی عزیزم رفتی ؟

سلام عزیزم

از ساعت ۳/۵ تا الان مطب بودم خیلی معطل شدم اونم با مثانه در حال انفجار

خدارو شکر ساک بارداری دید

گفت ۱۰ روز دیگه بیا که ایشالا کیسه زرده رو ببینیم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزماز ساعت ۳/۵ تا الان مطب بودم خیلی معطل شدم اونم با مثانه در حال انفجارخدارو شکر ساک باردار ...

اندازه هم ۷۶ میلیمتر در ۳ میلیمتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی شکر عزیزم علت لک بینیت رو نگفت؟دارویی بهت نداد

گفت تو ای وی اف طبیعیه

چرا گفت یه شیاف اضافه کنم

و اگه خونریزی بیشتر بشه یه امپول هم اضافه کنم

و اینکه اسپرین هم قطع کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت تو ای وی اف طبیعیهچرا گفت یه شیاف اضافه کنمو اگه خونریزی بیشتر بشه یه امپول هم اضافه کنمو اینکه ...

دیدی گفتم طبیعیه.آره معمولا شیاف رو اضاف میکنن یاآمپول میزنن و آسپیرین رو قطع میکنن تایه مدت بعد دوباره بعد از قطع شدن لک بینی بهت میگه دوباره بخوری.

اندازه ساک میدونی طبیعیه یا نه

نه عزیزم این یکیو نمیدونم😄خدایی نکرده اگر چیزی بود خود دکتر بدون تعارف بهت میگفت پس مطمئن باش چیزی نیست .گفته ۱۰ روز دیگه واسه زرده پس بدون هنوز خیلی زوده.پس استرس نداشته باش

دیدی گفتم طبیعیه.آره معمولا شیاف رو اضاف میکنن یاآمپول میزنن و آسپیرین رو قطع میکنن تایه مدت بعد دوب ...

ایشالا قطع بشه

دیگه رسیدم یه شیاف زدم

از فردا منظم میزنم ۱۲ شب ۸ صبح ۴ عصر

الان ولی هشت زدم ۱۲ هم میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم این یکیو نمیدونم😄خدایی نکرده اگر چیزی بود خود دکتر بدون تعارف بهت میگفت پس مطمئن باش چیزی ...

فدات بشم مرسی 

بازم خیلی ممنونم تو روز پر استرسم کنارم بودی دوست قشنگم

🩷🩷🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا قطع بشهدیگه رسیدم یه شیاف زدماز فردا منظم میزنم ۱۲ شب ۸ صبح ۴ عصرالان ولی هشت زدم ۱۲ هم میزنم

سلام ببخشید یه سوال داشتم 

منم یه خونریزی داشتم که توی سونو بهدش همه چیز نرمال بود و دکترم گفت امپول پروژسترون بزنم . شما امپول نمیزنی ؟