2777
2789

شرایطم خیلی سخته 

21 سالمه 

نمیخوام دیپلمه باشم 

دانشگاه هم برای کار نمیرم برای اینکه تحصیل کرده باشم و مدرک داشته باشم 

چون پول آزاد ندارم باید برای کنکور بخونم زبان میخونم 

پول هم خیلی نیاز دارم پول تو جیبی هام به نیاز هام واقعا نمیرسه 

واقعا نمیدونم چه کنم شرایط سختیه 

رسما له شدم تو این فشار ها 

دانشگاهم نرم انگار یچیزی کم دارم 

مگر اینکه یه تایمی هم بذارم با درس یچیز ییاد بگیرم کم کم پول دربیارم 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. برو مغازه کار کن همونجا هم درستو بخون. یه مغازه ای ک زیاد شلوغ نمیشه

مغازه نمی‌ذارن برم 

ساعت کاری هاهم بالاست نمیشه همزمان درس خوند 

برو سرکار پول دانشگاه ازادو بده

الان کتاب تست میدونی چنده؟ کلاسو اینا؟

نمیشه که ناقص بخونی

حتی نهایی هم خوندن کتاب های عمومی بهت نمره ۱۵ میده باید کمک درسی داشته باشی....

تازه دانشگاه قبول شی رفتی دولتی یه شهر دیگه پولشو میخوای از کجا بیاری اونجا زندگی کنی؟

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

نمیتونی یه مهارت پولساز مثل ارایشگری و... یاد بگیری در کنار درست؟

هر چیزی که دوست داشته باشی

اگه خرجتم بیشتر از پول تو جیبیته یه وام بگیر که قسطش اندازه پول تو جیبیت باشه و بتونی چیزای ک میخوایو تهیه کنی

برو سرکار پول دانشگاه ازادو بدهالان کتاب تست میدونی چنده؟ کلاسو اینا؟نمیشه که ناقص بخونیحتی نهایی هم ...

زبان میخونم اندازه رشته های نظری خرج نداره پولشم الان دارم نهایی هم نمره هام خوبه از پارسال هست 

آزاد هیچ جوره نمیشه پول هدر میره 

نمیتونی یه مهارت پولساز مثل ارایشگری و... یاد بگیری در کنار درست؟هر چیزی که دوست داشته باشیاگه خرجتم ...

آرایشگری خانوادم نمی‌ذارن 

چرا تو فکرم هست چیز ییاد بگیرم کنار درسم کلا به درد میخوره 

فقط این فشاره خیلی خستم کرده 

تو این سن هیچ زندگی نکردم 

برو سرکار پول دانشگاه ازادو بدهالان کتاب تست میدونی چنده؟ کلاسو اینا؟نمیشه که ناقص بخونیحتی نهایی هم ...

دانشگاه دولتی که پول نمیخواد دیگه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.