2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55173 بازدید | 2992 پست
عزیزم همیشه خوش خبر باشیخدارو شکر ایشالا بارداری راحتی داشته باشی عسلمبه سلامتی بغل بگیریشبرا منم دع ...

مرسی عزیزم واقعا بهترین دعا هست که یکی بارداری راحتی داشته باشه حالت تهوع معده درد سخته😫 انشالله 🤱🥰 حتما برات دعا میکنم اگر قابل باشم مطمئنم توام چند روز دیگه از خوشحالیت مارو هم خوشحال میکنی😇

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم واقعا بهترین دعا هست که یکی بارداری راحتی داشته باشه حالت تهوع معده درد سخته😫 انشالله 🤱 ...

قوربونت برم عزیزم ایشالا که همین طور باشه

عزیزم شما لک بینی اینا نداشتین؟

از آزیتا خبری نیست کلا چند روزه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوربونت برم عزیزم ایشالا که همین طور باشهعزیزم شما لک بینی اینا نداشتین؟از آزیتا خبری نیست کلا چند ر ...

زنده باشی ، انشالله ، نه گوش شیطون کر ندارم ولی دیروز دکتر گفت یه کوچولو هماتوم دارم گفت ایتراحت نسبی داشته باش رفع میشه، آره نیستش انشالله مشغول نی نی هاشه 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی ، انشالله ، نه گوش شیطون کر ندارم ولی دیروز دکتر گفت یه کوچولو هماتوم دارم گفت ایتراحت نسب ...

خداروشکر عزیزم

مراقبت کن استراحتت بیشتر کن

اره ایشالامشغول کوچولوهاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزیتا جون تو لک هات چقدره چه رنگیههمراه با درد پریودیه یا بدون دردعزیز دیدی جواب بده خیلی نگرانم

عزیزم من روز دهم انتقالم یه درد شدید زیر دل داشتم همراه خون اما مقدارش کم بود.شیافم دکتر  روزی دوتا کرد و استراحت کردم.

قوربونت برم عزیزم ایشالا که همین طور باشهعزیزم شما لک بینی اینا نداشتین؟از آزیتا خبری نیست کلا چند ر ...

منم امروز نوبت ویزیت داشتم.دکترم آمپول پروژسترونم کرد روزی یه دونه.قرص استرادیول هم گفت هفته ایی یه دونه کم کنم تا به روزی یه دونه برسه.گفت لکه بینی قهوه ایی هم زیاد جای نگرانی نداره.

منم امروز نوبت ویزیت داشتم.دکترم آمپول پروژسترونم کرد روزی یه دونه.قرص استرادیول هم گفت هفته ایی یه ...

خوشبحالت آزیتا حالا مال به من میگه بکن روزی ۳ تا از ۴ میل قرص فقط یکی کم کرد نمیدونم تا کی ادامه داره 😫 گفت تا دوشتبه به همین روال ادامه بدم و بعدا امپول پروژسترون ۱ روز در میان ، دور ناف ۱ روز در میان شیاف سر جاشه روزی ۲ تا واسه تیرویید دارو نوشت فقط از خدامه استرادیولمو دکتر قطع کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من روز دهم انتقالم یه درد شدید زیر دل داشتم همراه خون اما مقدارش کم بود.شیافم دکتر روزی دوتا ...

آزیتا جون خوبی عزیزم

مرسی جواب دادی

میشه بپرسم الان لک هات در چه حد هست؟

منم یکم خونریزی داشتم بعد تبدیل به لک قهوه ای شده

و هر از گاهی میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم 😘 اگه نی نی داری که خدا حفظش کنه اگرم منتظری خدا به همین زودی دامنتو سبز کنه🥰😍 امروز ش ...

مرسی عزیزم همچنین 😍 نی نی دارم ولی نمی‌دونم چندتا فردا تازه میرم سونو

دو هفته از شما عقب نرم🙂

مرسی عزیزم همچنین 😍 نی نی دارم ولی نمی‌دونم چندتا فردا تازه میرم سونودو هفته از شما عقب نرم🙂

خدا حفظش کنه عزیزم انشالله چند تا هست سلامت باشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزیتا جون خوبی عزیزممرسی جواب دادیمیشه بپرسم الان لک هات در چه حد هست؟منم یکم خونریزی داشتم بعد تبدی ...

قربونت عزیزم از اول اینجوری بوده که مثلا دو روز لک دیدم قهوه ایی کمرنگ ۴ روز بعد قطع شده.باز دوباره دیدم و قطع شده.البته بدون درد بوده فقط بعضی وقتا کمردرد دارم.مقدارش هم فقط رو دستمال مشخص میشه اونقدری نیست که به لباس بخوره

خوشبحالت آزیتا حالا مال به من میگه بکن روزی ۳ تا از ۴ میل قرص فقط یکی کم کرد نمیدونم تا کی ادامه دار ...

من فقط مشکلم با آمپول پروژسترونه.استرادیول هم تا کامل قطع کنه یک ماه طول میکشه.راستی به شما هم گفتن هر دو هفته باید برید برای ویزیت؟؟ 

من فقط مشکلم با آمپول پروژسترونه.استرادیول هم تا کامل قطع کنه یک ماه طول میکشه.راستی به شما هم گفتن ...

نه گفت تا ۱۱ هفته برو سونو با گفت هر ماه ازمایش تیروئید بده 

چرا از امپول درد میاد ؟ من دیگه باسنم بی حسه ، الکل زدنی قلبم ریش میشه😔 منم فقط دردم استرادیوله معده درد و استفراغ امونمو بریده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم از اول اینجوری بوده که مثلا دو روز لک دیدم قهوه ایی کمرنگ ۴ روز بعد قطع شده.باز دوباره ...

منم فقط یک شب بار اول با یه مقدار درد پریودی بود و رنگش یکم روشن

بعدش دیگه خیلی کم و قهوه ای روشن هست

چند باری میرم سرویس چیزی نیست بعضی وقتا رو دستمال خیلی کم

همش هم استراحتم برا سرویس و غذا بلند میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم فقط یک شب بار اول با یه مقدار درد پریودی بود و رنگش یکم روشنبعدش دیگه خیلی کم و قهوه ای روشن هست ...

بعضی وقتها هم معذرت میخوام خیلی ذرات ریز تو ادرار خارج میشه

یه ذره کوچیک

1
5
10
15
20
25
30
35
40