2777
2789
عنوان

داداشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا این حرفا نیست ما شش تا خواهر برادریم مامانم خونه رو زد به نام من هیچی هم نخواستن به همین راح ...

خونه به نام مامانتون بود زد به نام یکی دیگه؟؟یا شماها زدید به نام مامانتون؟؟

خب دارید میگید من چیزی نخواستم

این خانم میخواد

با مادرت صحبت کن بگو سهم ارث تو هم هست و بگو الان منو از این خونه بیرون کنین پس فردا خونه بنام برادر ...

برادرم زن داره،حرف الانش این نیس ک منو بیرون کنه چون میدونه نمیتونه اینکارو کنه..حرفش از ایندس و منم مطمئنم چیزی ک بگه رو عملی میکنه

برادرت خونه نداره و مستاجره یا با شما زندگی می کنه؟ با اون خواستگار تاپیک اولت به کجا رسیدی؟

داستان زندگیم مفصله،مجبور شدم با ی بچه طلاق بگیرم و بخاطر اینکه خانوادم حمایتم کنن زمینمو ازدست دادم

مستاجرهجوابش کردم،خانوادش راضی نبودن

پس همون واسش نقشه کشیده... چی بگم ولی انشالله در آینده هم مادرت اینکار رو نمیکنه. خودت هم شاغلی انشالله بتونی خونه بخری و راحت بشی از این وضعیت. بچت هم بهت احتیاج داره بنظرم پیش خودت نگهش دار. 

داستان زندگیم مفصله،مجبور شدم با ی بچه طلاق بگیرم و بخاطر اینکه خانوادم حمایتم کنن زمینمو ازدست دادم

کاش همون موقع خونه رو بنام خودت میزدی حداقل سه دونگ...هر چند شرایطت سخت بوده با بچه نوزاد. 

خوندی پاک کنم؟

چی رو خوندم؟؟نه صفحه ای برام بالا نمیادش عزیزم

اما در کل هر فرد میتونه فقط به عنوان بخشش یک سوم اموالش ببخشه مگر اینکه توی سند قید بشه خونه یا هرچیزی رو فروخته به فرد اونم توی محضر الان دستی نوشتن هیچ فایده ای نداره عزیزم

پس همون واسش نقشه کشیده... چی بگم ولی انشالله در آینده هم مادرت اینکار رو نمیکنه. خودت هم شاغلی انشا ...

خیلی ممنونم از اینکه باهام همدردی کردی عزیزم،برام دعاکن 🙏