2777
2789
عنوان

داداشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل بگیر ، چون زمین ارث شما بوده و با پولش این خونه رو خریدی و به اسم مادرت کردی و پولی از مادرت نگ ...

دوتا تیکه زمین بوده که پدرم وصیت کرده بود برای منو برادرم،مدرکی نبود

خوب منظورش چیه یعنی خونه که بنام مادرته رو بنام خودش کنه یا نه دو تا خونه کوچیک بگیره برای خودش و ما ...

تهدیدم کرده که میخوام با پول این خونه برای خودم خونه بگیرم با مادرم زندگی کنن..به منم هیچ ارثی نرسه

به نام مامانمه

در ضمن مامانتون خودش هم خونه رو بفروشه اصلا نمیتونه تمام پولش رو بده به داداشت چون گفتم هر فرد فقط میتونه یک سوم اموالش رو ببخشه به دیگران

مگر اینکه سندبزنه به نام داداشت وقید بشه خونه رو خریده

یا وقتی مامانت خونه رو فروخت وپول داد داداشت سندی باشه که داداشت مثلا بگه من به جای پول خونه چیزی دادم به مامانم وحتما باید محضری باشه سندی محضری نباشه شما راحت میتونید حقت رو بگیرید

یه روز همه مدارک رو بردار به مامانت بگو بیا بریم فلان جا 

بعد ببر دم محضر پیاده اش کن 

بگو بیا یه لحظه اینجا یه سوال دارم بپرسم بعد میریم

رفتی اونجا بگو خونه ام رو پس بده به نامم کن به هیشکی نمیگم و اینا

بگو اگر ندی میرم تمام گردش حسابا رو در میارم وکیل گفته قانونی میتونی پس بگیری

بگو یا بدون شکایت پس میدید یا شکایت میکنم باید بیایید دادگاه آبروتون رو میبرم

کوتاه بیای داداشت میخوره 

با مادرت صحبت کن بگو سهم ارث تو هم هست و بگو الان منو از این خونه بیرون کنین پس فردا خونه بنام برادرم بشه و زن بگیره تو رو هم از خونه بیرون میکنه. به مادرت بگو حداقل به فکر آیندت خودش باشه. یا سهمت رو بدن بعد جدا شو.