2777
2789
عنوان

یه خواستگار برام اومده ده تا خواهر برادرن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست

من خودم خانواده پرجمعیتم 

هر کی ی خداست براخودش توی خونه 

مگر اینکه خیلییییییی روی تربیتشون کار شده باشه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خانواده شلوغم خوبه هاشما این وسط مسطا گم میشید کسی حواسش نیس و دخالت و اینام کمترهگفتم از دید ...

دقیقا، اینو من که همسرم تکفرزنده خوب درک میکنم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اینجور خانواده های پرجمعیت به شلوغی و رفت و امد زیاد عادت دارن

مهمونی و ...زیاد دارن

خودم باشم قبول نمیکنم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

دیگه در مورد این مسائل باید با خود طرف حرف بزنی 

زندایی من ۱۴تا بچه بودن ۳تا پسر بقیه دختر

اما داییم دوتا بچه داره

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

خوب چه ربطی داره
خانواده مادریم 8 تا بچن خالم یدونه داره بقیه هم نهایتش 4 تا که مامان خودمه
پدری هم 10 بچن هموشون یا یه بچه دارن یا دوتا که به جز ما که 4 تاییم
واقعا ربطی نداره خرجیمونم از همون حقوق کارمندی مامان بابام بوده 

کاربر اقا هستم 

سلام

استرس نداره که، اگر در ظاهر و منش کلی خوشتون اومده، آشنا بشید کم کم، سوالهاتون رو بپرسید، نقطه نظرهاتون رو مطرح کنید، مشاهده کنید و تصمیم بگیرید

خوشبخت بشید ان شاء الله

خب قدیم همه زیاد میاوردن دیگه مگه بچه ها کوچیکن؟ خانواده شوهرمن ۸تا بچن ، ما دوتا داریم مادرشوهرم هی میگه بسه زیاد نیارید اذیت میشید چون خودش اذیت شده 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂