یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبلاً واقعاً از اومدنشون خوشحال میشدم تا اینکه متوجه شدم من خیلی روراست بودم و بقیه اینطور نیستن ...
منم اوایل خوشم نیومد ولی خیلی بی محبت ازشون دیدم بعد چندسال فهمیدم برا همه عروس هاشون واسه عقد و عروسی چکار کردن بجز من . یعنی بعد من هم که عروس آوردن دوباره همون کارها رو کردن و دلم ازشون شکست برا همین دیگه خوشم ازشون نمیاد
منم اوایل خوشم نیومد ولی خیلی بی محبت ازشون دیدم بعد چندسال فهمیدم برا همه عروس هاشون واسه عقد و عرو ...
من که اصلاً تعارف ندارم،هرکسی که اذیتم کنه میزارمش کنار،چون خودم به هیچ عنوان دیگرانو اذیت نمیکنم،ترجیح میدم به جای کمیت انسان ها،کیفیتشونو مد نظر قرار بدم
من که اصلاً تعارف ندارم،هرکسی که اذیتم کنه میزارمش کنار،چون خودم به هیچ عنوان دیگرانو اذیت نمیکنم،تر ...
من نمیتونم چون شوهرم هیچ وقت طرفم رو نداشته و هیچ وقت بهم حق نداده در این زندگی . هر وقت میان چند روز میمونم مثلاً برای دکتر رفتن میان فاصله ما با اونا یک ساعت هست ولی هر وقت میان می مونن اصلا براشون مهم نیست من در چه حالی باشم