2777
2789

سلام من چند وقت دیگ انتقال جنین دارم و خب انتقال جنین نیاز به مراقبت داره 

دوبار برای مادرم حرف زدم ک آره این ماه باید برم دنبالش و اینا اصلا اصلا هیچ واکنشی نشون نداد حتی حرف تو حرف اورد

من نیاز به مراقبت که کسی بیاد کارامو بکنه ندارم ولی حداقل حقمه نیاز داشته باشم از نظر عاطفی اونم از جانب مادرم حمایت بشم

اصلا مادرم مساله ناباروری من براش اهمیت نداره من حتی روز تخمک کشی هم به مامانم نگفتم ورفتم اتاق عمل اصلا قبلش ی بار نپرسید تو برای درمان چیکار کردی به کجا رسید بعد طلبکار میشه که آره چرا به من نگفتی 

پیس خودم میگم نیاید ی مادر از حال بچه اش آنقدر بی خبر باشه 

مادرای دیگ من میبینم با بچه هاشون تا تو مطب میان جقدر مراقبت چقدر رسیدگی مادر من ازم سوال نمیکنه تازه وقتی براش توضیح میدم اصلا نمیپزسه خب چ روزی باید انتقال بدی 

میترسم سر زایمانم انشالله بعدها همینجور سرد برخورد کنه

من فقط مادرم مشکلمو میدونه به خانواده شوهرم که اصلا نگفتم نمیگم 

حتی من زمانی ک خیلی خانواده شوهرم اذیتم میکردم جرات نداشتن بهش بگم چون میترسیدم متهم بشم به اینکه خودت اخلاق نداری آنقدر تن خودم ریختم ک افسردگی گرفتم و هنوزم دارم 

حتی زمانی ک گفتم چقدر اذیتم کردن چقدر دخالت بی جا کردم زندگیمو تا پای جدایی بر دن براش اهمیت نداشت زیاد 

واقعا چرا اینجوریه من خواهر ندارم دلم میخواد با ی نفر درد ودل کنم دلم میخواد مادرم ازم حمایت عاطفی بکنه حداقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مامان من باهام مهربونه ولی حرف میشه مثلا درمورد زائو و ... 

میگه مثلا از بیمارستان اومدی یه لحظه بلند میشی برا دونفر شام میپزی کاری نداره الکی کسی بیاد دورت شلوغ بشه 

چیزی نمیشه گفت در این مورد.

فقط اینو بدون ارتباط شما و مادرت و این حجم سردی و بی‌تفاوتی  ریشه ای در گذشته داره و یک روزه ایجاد نشده.

اگه میخوای این رابطه رو ترمیم کنی دنبال راه حل جدی باش و گله گذاری و دنبال مقصر گشتن رو  رها کن .موفق باشید

حالا مامان من باهام مهربونه ولی حرف میشه مثلا درمورد زائو و ... میگه مثلا از بیمارستان اومدی یه لحظه ...

وا مگه آدم میتونه بیاد سریع بیاد شام بذاره با اون حجم درد وخونریزی اصلا کارها بدرک آدم نیاز داره عاطفی حمایت بشا

چیزی نمیشه گفت در این مورد.فقط اینو بدون ارتباط شما و مادرت و این حجم سردی و بی‌تفاوتی ریشه ای در گ ...

من هرچی تلاش می‌کنم به هم نزدیکتر بشیم خب فایده نداره اتفاقا من دنبال مقصرم تا پایان بدم به این روابط سرد حداقل برای بچه هام کم نذارم

وا مگه آدم میتونه بیاد سریع بیاد شام بذاره با اون حجم درد وخونریزی اصلا کارها بدرک آدم نیاز داره عاط ...

واقعا حالا این مادرا حاضر نیستن یه شام پسرشون دیر بشه از الان بهت میرسونه رو من حساب نکن

واقعا حالا این مادرا حاضر نیستن یه شام پسرشون دیر بشه از الان بهت میرسونه رو من حساب نکن

خیلی بده اینجوری 

اصلا ببخشید میخوام شوهرم اون موقع زهرمار بخوره اصلا مگه ی شب شام نخوره میمیرع😁

من از درد وخونریزی ب خودم بپیچم بچه هم اونطرف گشته وتشنه بعد من فقط نگران شام وناهار شوهرم باشم اتفاقا من هیچ کسی هم نباشه نگران این مورد نیستم فقط 

فکر میکنن قضیه فقط ی شام وناهاره بخدا اون موقع انقد آدم از نظر روانی تحت فشار ک فقط میخواد یکی پیشش باشه و مازشو بکشه هواشو داشته باشع ی غذای مقوی بدن آدم بخوره جون بگیره بالاخره زایمان کرده 😑

من که مادرم ندارم‌  بیخیال یاباید هرروز زانوی غم بغل بگیری یاکناربیای

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.