2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چرا نتونه؟  هر زنی هر ماه یک تخمک بعصیا هم در موارد لستثنا دو سه تا تخمک آزاد میکنن. اونو ...

خیلی خوبه که..

ینی چیزی ازادم کم نمیشه

فقط به یکی یچیزی اضافه میشه 

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
اخه گفتین محرم ونا محرم بودن مهم نیست ، براهمین برام سوال پیش اومد

بخاطر محرم و نامحرم نیست.......بچه دچار مشکل کوروموزومی میشه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
خیر  ولی هرکسی دوست داره بچه از خودش باشه اگه اینجور که استارتر گفت بچه وقتی میره تو رحم مادر ...

در هر صورت دی ان ای و این چیزا اصلا مهم نیست تا اخر عمراون بچه اصلا بکارش نمیاد

بچه فقط مادری رو میخواد که بزرگش کنه و بهش عشق بده

ایشالا همه خانمای این سایت که منتظرن طعم مادر شدنو بچشن خصوصا استارتر عزیز

چجوریش که اصلا فرق نمیکنه

چی بگم؟؟ من خودمو جای ایشون گذاشتم و ته دلم خالی شد از این قضیه و سوالم رو مطرح کردم و جوابم رو گرف ...

فکر نکنم بتونیم احساس استارتر رو درک کنیم ..من فرقی نمیبینم. تازه ب نظرم ادم بیشتر قدر میدونه ..

اره عزيزم اصلا ربطي نداره فقط هرماه پريود ميشي تخمكات ميميرن اين ماه ميدي به من 

ببخشید یه سوال دیگه ، اینکه من یه جا خوندم اهدا کننده حتما باید یه بچه سالم به دنیا اورده باشه درسته؟

یه توضیحی بدم دوستان بدونن. یه خانم کلا تو کل عمرش ۳۰۰_۴۰۰ گامتش بالغ میشه. حالا تو هر ماه پریودی معمولا یه تخمک آزاد میشه که اگه لقاح انجام نشه بین ۱_۲ روز از بین میره.

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
فکر نکنم بتونیم احساس استارتر رو درک کنیم ..من فرقی نمیبینم. تازه ب نظرم ادم بیشتر قدر میدونه ..

من فرق نذاشتم سوالی که برام ایجاد شده بود رو پرسیدم

در هر صورت هر خانومی آرزوی مادر شدن داره و اگه شرایط اینجور که استارتر گفت هم نبود بازم آدم تن به اینکار میداد

خداروشکر که علم پیشرفت کرده 

خدایا شکرت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یه توضیحی بدم دوستان بدونن. یه خانم کلا تو کل عمرش ۳۰۰_۴۰۰ گامتش بالغ میشه. حالا تو هر ماه پریودی مع ...

هرماه بيشتر از ٥تا تخمك از بين ميره بعضيهاش بالغم نيستن و ميميره

جاي اين همه سوال مزخرف از كسي كه قطعا زير بار اين سوالات بهش فشار مياد و ناراحت ترش ميكنه 

ميتونيد از گوگل استفاده كنيد 

گوگل موتور جست و جو هست گوگل مهربان است 

گوگل دانا است 

مثل گوگل باشيد

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ببخشید یه سوال دیگه ، اینکه من یه جا خوندم اهدا کننده حتما باید یه بچه سالم به دنیا اورده باشه درسته ...

بهتره كه باشه ولي اگرم نبود مهم نيست چون سلامت تخمك توي آزمايشگاه سريع مشخص ميشه

من تالاسمي مينور دارم فكر نميكنم بتونم كمكت كنم 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.