2777
2789
هرماه بيشتر از ٥تا تخمك از بين ميره بعضيهاش بالغم نيستن و ميميره

اون که آره. از بین اون همه فقط اون تعدادی که گفتم بالغ میشن بقیه غیرفعال میشن. خلاصه به نظرم کسی چیز خاصی رو از دست نمیده اگر با فلسفه ی موضوع مشکلی نداشته باشه.

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاي مهربون و خوشگلم ببخشيد من قصد نداشتم كسي رو ناراحت كنم ولي چندماهه به همه دوستام گفتم ضمن اينكه من سنم ٣٧هست و بيشتر دوستامم توي همين رنج سني هستن كه به كار من نمياد تخمكاشون و اينكه قشنگاي من اگر كسي اونقدر گير و درمانده نباشه نمياد همچين محيطي جار بزنه تخمك ميخوام

نميخام از فاميلم كسي بفهمه حتي مادرشوهرمم تازه فهميد ولي از وقتي كه يكم گوشه و كنايه هاي همسرم رو دارم ميبينم دلم شكسته و اينجوري دنبال راه حل افتادم

حالا موضوع ديگه اينكه من و همسرم عاشق همديگه هستيم و اينكه من تصميم گرفتم اگر كسي رو پيدا نكنم خودم تقاضاي طلاق توافقي بدم،من مشكل دارم اون كه ميتونه پدر بشه😭😭😭

نمیشه کنسل کرد خانومی برو تو اعلانات زده درخوایت دوستی فرستاده شد بزن روش قبول رو بزن عزیزم 

درخواستت رو پذيرفتم انشالله كه راه حلي بشه اگر ت ل گ ر ا م بياي  احت تر ميتونم با وييس توضيح بدم

من به خدا همین یه تخمکم به زور متفورمین و دوفاستون ازاد شد وگرنه حتما بعد زایمانم کمک میکردم به این ...

من خودمم موافق شما هستم 👍👍👍

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …