2777
2789

طبق منابع اسلامی راحیل نمیمره و با یعقوب میاد مصر ولی توی سریال به روایت تورات اکتفا کردن 

طبق تورات آسنات زن یوسف ، حاصل تجاوز شکیم به دینه خواهر یوسف هست( بعد ها برادر هاش برای انتقام میرن الت مردای خاندان شکیم رو میبرن داستان معروفیه تو تورات) دینه اسنات رو می‌فرسته درواره مصرف و سر از قصر پوتیفار درمیاره. خود یهو دی ها مطمئن نیستن از این روایت 

یهو دا برعکس سریال ادم بدی نبوده و جلوی اینکه یوسف کشته بشه رو گرفته ، قوم یهو د بازمانده لاوی و شمعون و بنیامین هستن 

هورمحب فرعون میشه امون پرستی رو برمیگردونه بعد یوسف بنی اسرائیل تو انزوا میره و چون جمعیتشون زیاد شده مردم دید منفی بهشون داشتن از مصر اخراج میشن، حضرت یوسفم تو کنعان میمیره 

جوون شدن و ازدواج با زلیخا هم تو تورات و اینا نیست حتی تو قرانم نیست از روی روایت ساخته شده تو تورات زلیخا حتی اسمم نداره و بهش میگن همسر پوتیفار 

راحیلم تو قرآن  نمرده و طبق روایت قران پدر و مادر یوسف به مصر میرن 

ψ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم به قرآن اکتفا کنیم

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

منم یه جا خوندم   منظور  از   دختر شدن زلیخا و جوون شدنش   این    بوده که پوتیفار عملا توان ... نداشته   و زلیخا تازمان ازدواج با یوسف باکره بوده

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
قدیم از این ازدواجا عادی بودهیهودا هم با عروسش خوابیده

قبلا ها دلم می سوخت می گفتم مردم چه راحت قبول می کردن یه تکه سنگ و چوب خداشون هست . اما نمی دونم در حال حاضر چرا شما این چرندیات را قبول می کنی . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .