2777
2789
مادرش اوني ميشه كه باردار بوده حكم مراجع هست چون تو رحم اون و با جسم اون پيوند ميخورخ فقط ١٠درصد از ...

ممنونم بابت توضیحت چون تا بحال نشنیده بودم برام سوال ایجاد شد

انشالله زودتر یه اهدا کننده پیدا بشه و باردار بشی عزیزم😇😇

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوري دوستي رو بپذيرم اين شماره منه پيام ميدين؟ توي ت ل گ ر ا م 09120923616

عزیزم من کرجم با همسرم صحبت میکنم اکه راضی بود پیام میدم بهت شرایطشو خوندم خداروشکر من همه شرایطو دارم تخمک هامم قویه.

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
استارتر درخواستم رو قبول کن .  و لطفا یه نفر که وارد به این موضوع هست برام تو خصوصی مسئله شرعی ...

شماره منو بردار كه دادم بلد نيستم درخواستت رو بپذيرم يا شما كنسل كن تا من درخواست بدم بعد من با حزيياتش برات ميفرستم همه چيو

نه عزیزم اخه جاریم ماهه

خدا رو شکر

منم دو تا جاری خوب دارم. یه تاپیکم درباره شون زدم

ان شالله همیشه خوش باشید خودتم نی نی بیاری هروخ خواستی

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
خیر  ولی هرکسی دوست داره بچه از خودش باشه اگه اینجور که استارتر گفت بچه وقتی میره تو رحم مادر ...

در نظر بگیر استارتر و امثال استارتر هر کسی نیست که..و اینکه من و شما هم میتونستیم این مشکل رو داشته باشیم و مادر شدن برامون ارزو باشه ...حالا شما بگو 

اون کسی که تخمکو اهداکرد خودش میتونه دوباره باردارشه؟؟؟؟

آره

چرا نتونه؟ 

هر زنی هر ماه یک تخمک بعصیا هم در موارد لستثنا دو سه تا تخمک آزاد میکنن. اونو برمیدارن میدن به اون خانوم. بعد دوباره ماه بعد تخمک داره دیگه

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
اون کسی که تخمکو اهداکرد خودش میتونه دوباره باردارشه؟؟؟؟

بله اون تخمک های یه ماهشو داره میده در صورتی ک بدن هر ماه تخمک آزاد میکنه دیگه

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
شماره منو بردار كه دادم بلد نيستم درخواستت رو بپذيرم يا شما كنسل كن تا من درخواست بدم بعد من با حزيي ...

نمیشه کنسل کرد خانومی برو تو اعلانات زده درخوایت دوستی فرستاده شد بزن روش قبول رو بزن عزیزم 

در نظر بگیر استارتر و امثال استارتر هر کسی نیست که..و اینکه من و شما هم میتونستیم این مشکل رو داشته ...

چی بگم؟؟

من خودمو جای ایشون گذاشتم و ته دلم خالی شد از این قضیه و سوالم رو مطرح کردم و جوابم رو گرفتم!!

شما چی میگید؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔