الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه توضیحی بدم دوستان بدونن. یه خانم کلا تو کل عمرش ۳۰۰_۴۰۰ گامتش بالغ میشه. حالا تو هر ماه پریودی معمولا یه تخمک آزاد میشه که اگه لقاح انجام نشه بین ۱_۲ روز از بین میره.
«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!» 😓 آلپاچینو
فکر نکنم بتونیم احساس استارتر رو درک کنیم ..من فرقی نمیبینم. تازه ب نظرم ادم بیشتر قدر میدونه ..
من فرق نذاشتم سوالی که برام ایجاد شده بود رو پرسیدم
در هر صورت هر خانومی آرزوی مادر شدن داره و اگه شرایط اینجور که استارتر گفت هم نبود بازم آدم تن به اینکار میداد
خداروشکر که علم پیشرفت کرده
خدایا شکرت
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
جاي اين همه سوال مزخرف از كسي كه قطعا زير بار اين سوالات بهش فشار مياد و ناراحت ترش ميكنه
ميتونيد از گوگل استفاده كنيد
گوگل موتور جست و جو هست گوگل مهربان است
گوگل دانا است
مثل گوگل باشيد
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.