2777
2789
عنوان

چرا قیمه هام خوشمزه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 125 پست
خیلی رب میزنم بخدادوقاشق پر میزنم حتی گاهی سه قاشق

برو کلیپ های اشپزی جواد جوادی ببین. مخصوصا پخت قیمه همه مراحل با دلیل بهت می گه .   من از وقتی طبق کلیپ هاش می پزم غذاهام خیلی خوشمزه تر شده

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادویه مخصوص قیمه بخر.

پیاز هارو با شعله ملایم و با تهه استکان اب وسط سرخ کردن پیازها ،عسلی کن.‌پیاز عسلی و کاراملی،قیمه رو خوشمزه میکنه...


رب گوجت رو با شعله متوسط ،،حسابی تفت بده...



وسط پخت ،لیمو هارو سوراخ کن بهش اضافه کن..اخرش کمی عرق هل و گلاب بزن. زعفران اختیاری هست



خداییش با این نکات محشر میشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اول گوشت بریز تو پیاز داغ بعد ادویه هاتو بزن خوب که سرخ شد رب بزن تفت بده آب بریز بزار بپزه بعدم لپه رو یکساعت خیس کن جدا نور تا مزش دربیاید من دو ساعت مونده به وقت غذا لپه رو میریزم دیگه خواستی لیمو یا آبلیمو بریز من آخرش قره‌قروت براخودم باشه میریزم بیشتر دوست دارم مهمون باشه لیمو امانی از پوست هسته جدا میکنم میریزم داخلش خیلیم خوشمزست راستی من زعفرونم یکم میریزم 

خیلی رب میزنم بخدادوقاشق پر میزنم حتی گاهی سه قاشق

پیازشو رنده کن یه طعم خاصی میده،پیازِ خورد شده مزه که نمیده حتی مزشم‌میگیره



اول پیاز رو سرخ کن بعد گوشتو بریز سرخ شه بعد لپه بریز سرخ شه بعد رب بزن سرخ کن قشنگ،بعد ادویه هارو اضافه کن با نمک و چوب دارچین.

بعد آب بذار جوش بیاد بریز روش تا چن شاعت پخته شه وجا بیفته.

من شده وقتم‌کم بوده نشده گوشتِ گوساله بریزم،با گوشتِ مرغ درست کردم هرکی خونمون بوده کَف کرده از مزه اش.

خدایا شکرت

فیسش بدک نیست ولی طعمشو نمیپسندم حتما اینسری با روش شما میرم

لپ ت زیاده.‌کمترش کن.‌رب ش کم تفت خورده انگار

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اول داخل قابلمه روغن بریز دو طرف گوشت و حدود دو سه دیقه تفت بده تا رنگ گوشت عوض بشه بعد از قابلمه خارج کن و توی همون قابلمه ای که گوشت و تفت دادی و خارج کردی دوتا پیاز رنده شده رو تفت بده بهش زردچوبه اضافه کن و گوشت و هم اضافه کن با نمک و یکم دارچین تفت بده دو سه تا گوجه (بسته به اندازه ی خورشتت)رنده کن و به گوشت اضافه کن و سرخ کن و بعدش دوقاشق رب گوجه اضافه کن و تفت بده تا خامیش گرفته بشه و یه دونه لیمو عمانی و فلفل هم اضاف کن و آب بریز روش تا قیمه جا بیفته بعد لپه ای که جدا پختی و اضافه کن

اول پیازداغ کن بعدگوشت رو بریز یه تفت بده بعد لپه رو بریز یکم که تفت خوردن زردچوبه و فلفل سیاه بریز بعد رب بزن بزار تفت بخوره،بعدآب بریزو بزاربپزه 

دو سه ساعت بعدش لیموعمانی بنداز توش نیم ساعت به خوردن هم نمک و زعفرون بزن بهش

این روش عالیه حتماامتحان کن

تو خب گلاب و هل و دارچین و همه رومیریزی معلومه خوب نمیشه

عشقم هرکدوم ازینایی که میگی یه طعم میدن باید یکیش روبریزی

بعدم هل اصلاادویه قیمه نیست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792