2777
2789
عنوان

چرا قیمه هام خوشمزه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 125 پست

لابد قیمه هاتو نمیریزی تو ماستا 😎😎😎😎🤦🏼🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب لپه رو بریز تو آب و فرداش اون آبو بریز !

گوشتو خورد کن بعد لپه‌ها رو با گوشت و پیاز و زرد و چوبه و نمک و فلفل سیاه و دو قاشق رب تفت بده ، بعد اب روش بریز اضافه کن .

لیموها رو سوراخ کن و ده دیقه بنداز تو آب جوش که تلخیش گرفتن شه! 

دیگه تمومه ! فقط بذار جا بیفته ! آبش کم باشه!

خلال  سیب‌زمینی اماده هست ، اما خودت سرخ کنی یه چیز دیگه‌س!😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

قبل اینکه زیرش و خاموش کنی(حدودا ۵ یا ۶ ثانیه قبل)

چند قطره گلاب اضافه کن

بعد فوری زیرش و خاموش کن؛طعم خیلی خوبی میگیره

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

بنظرم ترتیب اضافه کردن موادو رعایت نمیکنید من امروز مهمون داشتم قیمه گذاشته بودم خیلی خوب شده بود اول گوشتو با یکم چربی و دنبه می‌زارم سرخ بشه بدون اضافه کردن روغن تو قابلمه یا ماهیتابه تفلون اینکارو میکنم یکم که سرخ شدن و به روغن افتادن گوشتارو از ماهیتابه خارج میکنم پیاز رنده شده و روغن رو داخل ماهیتابه میریزم سرخش میکنم و بعد گوشتو اضافه میکنم زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و دارچین میریزم تفت میدم بعد رب خونگی میریزم تفت میدم و بعد آب میریزم یک ساعت بعدلپه خیس شده رو اضافه میکنم سه ساعتم اجازه میدم بپزه آبش کم بشه دوباره آب میریزم در آخر هم گلاب میریزم داخلش راستی بعد از سرخ کردن داخل قابلمه استیل میریزمشون آب اضافه میکنم

پیازنگینی خوردش کن سبک شد..گوشت گوسفندی رواضافه کن باکمی زردچوبه وفلفل سیاه تف بده .بعدیه قاشق رب اضافه کن رنگش بازشد...به اضای هرنفرسه تاقاشق غذاخوری لپه اضافه کن کمی تف بده ...اب بریز جوش اومدشعله روکم کن تاسه ساعت بپزه .چوب دارچینم اضافه کن ..اواسط پخت لیموعمانی ونمک اضافه کن ...اواخرپخت کمی روغن بارب تف بده وزعفران وگلاب بریزبعدبه خورشتت اضافه کن..

بله ما رب میزنیم و قیمه مون هم خوشمزه میشه نه به بهانه خوشمزه شدن کلا دستور غذا رو عوض کنیم

عوض چه عوض کردنی 

هر کسی ی جوری قیمه رو درست میکنه ما اینجوری درست میکنیم فک نمیکنم باید به تو جواب بدم 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

من پیاز رو رنده و سرخ میکنم با نمک و کره و روغن

بعد که کاراملی شد بهشت گوشت رو اضافه میکنم میذارم گوشت آنقدر سرخ بشه تا آب بندازه و بعد سرخ بشه 

بعد رب رو میزنم و یک ربع تفت میدم 

بعد زردچوبه زعفران ادویه فلفل و پودر انبه و چوب دارچین میریزم و میذارم بپزه 

لپه رو جدا میپزم و بیست دقیقه یا نیم ساعت آخر اضافه میکنم 

موقع سرو گلاب میریزم به قیمه 

در کنار سیب‌زمینی ، هویج و آلو بخارا میپزم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
یاد اون پیام بازرگانی افتادم یه قابلمه رب گذاشته رو گاز چندتا لپه توش پیداس میگه وووووای مریم نمیدو ...

وااای اونو منم دیدم چقد رب زده بود اهههههه🤢🤢🤢

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛