من قیمه هام حرف نداره و جزو غذاهایی که چشم بسته میپزم و برام راحته
لپه رو اصلا خیس نمیکنم
پیاز نیم سرخ شد بهش گوشتو اضافه میکنم
نصف تایم تفت دادن گوشت گذشت لپه رو میریزم
بعد همزمان همش که داره تفت میخوره زردچوبه فلفل سیاه و چوب دارچین میزنم
بعد آب میریزم میزارم ۲ساعت بپزه
بعد آلو میزنم یا اگه نداشتم لیموعمانی سوراخ شده
نیم ساعت آخر رب سرخ میکنم اضافه میکنم
چند دقیقه آخرم ۳تا دونه هل و نصف استکان گلاب میزنم
اگر داشته باشم زعفرون میزنم
تمامممم