2777
2789
عنوان

چرا قیمه هام خوشمزه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 125 پست

من اول گوشت رو تفت میدم بعد پیاز داغ ک جدا درست کردم رو اضافه میکنم بعد رب و زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک

لپه هم بیست دقیقه خیس میکنم تو آب و نمک. بعد آبکش میکنم و به مواد اضافه میکنم میذارم جا بیفته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولش آب جوش بریز پر کن تو یه قابلمه مناسب زیرشم متوسط که آبش تموم نشه و نخوای هی آب اضافه کنی بعدش که آبش به یه تناسبی رسید زیرشو کم کن بذار جا بیوفته مدت زمان زیاد آبش باید کم بشه یکم از سیب زمینی سرخ کرده هاتو اخرش بریز توش.دارچینو یه مقدار اول بریز آب لپه رو توش نریز‌.پیاز داغ زیاد بریز بعدش گوشتو بریز وقتی گوشت قشنگ سرخ شد بعد رب رو بریز تفت بده 

اول پیاز رو تفت بده یه کم سبک شد گوشت رو بریز تفت بده بعد رب رو تفت بده لپه هایی که از قبل خیس کردی رو باهاشون تفت بده یه قاشق آردم بزن باهاشون تفت بده زردچوبه،فلفل سیاه و دارچین و عصاره بزن بعد آب بریز لیموهایی که تلخیشون گرفته شده رو هم بنداز ۱۰ دقیقه آخر یه کم آبغوره بریز و ۵ دقیقه آخر زعفران دم کرده

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اشتباس روش ت 

لپه رو بزار یکم بپزه آب شو بریز گوشت رو اول با پیازداغت قشنگ تفت بده بعد ادویه و چوب دارچین بزن رب بزن لپه رو باهاش تفت بده لیمو رو بریز بعد آب جوش بریز بزار بجوشه بعد زعفرون بریز زیرشو کم کن قشنگ جا میوفته نمک و اب لیمو هم اخر سر یه ده دقیقه قبل خاموش کردن بزن

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

شاید آب زیاد میریزی..باید با حرارت کم و آب کم بپزی..لپه رو من همون اول یکم تفت میدم بعد میذارم با گوشتا بپزه..یکم هم گوجه رنده میکنم..دارچین نباید زیاد بریزی..از لیمو امانی سیاه استفاده میکنم چون تلخ نمیشن اصلا..از ادویه کاری هم استفاده کن خوشمزه میکنه غذارو

...

گوشت و پیاز و زردچوبه رو باهم سرخ کن 

لپه هارو بشور بریز،توش 

تو زودپز 

یه ساعت بپزه 

بعد رب گوجه رو تو روغن سرخ کن 

هل..زنجبیل.دارچین .بریز توش 

نمک و آبلیمو و گلاب رو بهش اضافه کن .زعفرون دم کرده رو بریز توش ..سس آماده شده رو بریز،تو لپه و گوشت بذار جا بیفته..سیب زمینی خلالی سرخ کن موقه سرو بریز،کنارش 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

پیاز،ادویه ها ،تفت میدم بعد گوشت توش تفت میدم بعد لپه میریزم و تفت میدم ،یه سیب زمینی کوچیک نگینی،لیمو عمانی(رب میزنم و تفت میدم ینی سرخ بشه چون رب باید سرخ بشه ک رنگ بده)یه تیکه دارچین میندازم و ابش میکنم میزارم بپزه

میتونی هم مواد که تفت دادی رب نزنی،اب بریزی تا بپزه بعد ک پخت تو یه ظرف دیگه با روغن و ادویه ها رب سرخ کنی بعد بریزی رو مواد پخته شده و بزاری جا بیفته

اول پیاز تو سرخ کن بعدکه سبک شد وطلایی بهش گوشت اضاف کن رنگش تغییرکرد بهش لپه ابپز اضاف کن تفت بده ز ...

گوجه رنده شده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خیلی رب میزنم بخدادوقاشق پر میزنم حتی گاهی سه قاشق

یکم دنبه گوسفندی باپیازت تفت بده،دیگه اصلاروغن کارخونه ای نریزبعدآخرسردنبه رودربیاربارب زعفران دارچین وگلاب وپودرلیموعمانی تفت بده به خورشت اضافه کن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍