2777
2789

قرار بود اخرشب واریز کنه دوماه پیش ک من گفتم حتما یادش رفته.حدودا بیس روز بعد یاداوری کردم جوابمو نداد فرداش با خط دیگه پیام دادم گفت گوشیم دستم نبوده.گف دوهفته ای پس میدم.عوض دوهفته یماه دیگم صبرکردم باز زنگ زدم ج نداد گف گوشیمو عوض کرد پیام نیومده.باز دوهفته س همش میگه یساعت دیگه میزنم.یا میگه فردا صب میزنم همینجور داره منو پاس میده.من اصلا اون یتومنو لازم ندارم ولی حس میکنم میخواد اذیت کنه و زرنگ بازی دراره.ازین زورم گرفته.شما باشین چکار میکنین.الانم دیروز گفت امروز صبح میزنم هنو نزده.بنظرتون پیام بدم بگم ادم ب بی شخصیتی تو ندیدم کاره بدیه؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اون واقعا بی شخصیته اولا من بودم به هیچکی هزارم نمیدادم این آدما ۰ین ک باز بخوای از خودت بکنی بدهی ...

افرین منم خیلی بدم میاد.باورت میشه اصلا ب روی خودش نمیاره تا من بگم؟از دروغ بدم میاد کاش بگه مثلا یماهه پست میدم الان دستم خالیه.نکه هی بگه امروز فردا امروز فردا

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
افرین منم خیلی بدم میاد.باورت میشه اصلا ب روی خودش نمیاره تا من بگم؟از دروغ بدم میاد کاش بگه مثلا یم ...

آره بابا تازه خیلیم صبر کردی دیگه گفتن گر صبر کنی ز غوره حلو سازی ولی حس میکنم یکم شیرینیش داره زیادی میشه به مزاق طرف 

خیلیییی زورم از دروغ گویی ش گرفته

دقیقا می‌دونم چی میگی. یه جمله هست که میگه به دوستت پول قرض نده وگرنه یا پولتو از دست میدی یا دوستتو از دست میدی یا هر دوتاشونو از دست میدی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

فقط بگو من اون پولو حلالت نکردم

تمام

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید