2777
2789
عنوان

باشوهزم قهرکردم اومدم خونه بابام

295 بازدید | 17 پست

الان سه روزه قهرکردم اومدم خونه بابام شوهرمم کارش جوریه یهفته میره ی شهردیگه امروزرفته ویهفته میادخونه اون یهفته میگه پیش توبمونم حوصلم سرمیره قبلامیگفت بچه بیاری دیگ طاقتم میگیره توخونه الان ک بچه اوردم بچه رم میبره پایین روزی پنج شیش بارمیره سه ساله میگم وابستگیتوکم کردفایده ای نداشته وخیلی حرف خانوادشوگوش میده ومیگه هرکی خره حرف زن گوش بده هرچی اونابگن همونوانجام میده مثلای مسکن مهرنیمه کاره خریدیم زدب اسم باباش هرچی یهفته گفتم التماسش کزوم گریه کردم گفتم نزن اسم بابات آخرش زدب اسمش.اون یهفته ک خونس میگه میخام برم برای بابام کارکنم باماشینش پولوبهش بدم بابام قسط داره میگم خودمونم پول خونه روبایدبدیم میگه ماحقوق داریم میگم خب باباتم حقوق داره میگه ن اون کمه براش خلاصه الان بهونه کردم ک خونه اجاره کن گفت الیزابتم زنم باشه خونه نمیگیرم گفتم پس طلاقم بده حالاسه روزه رفته وپیداش نیس بچه یسالمم باهامه ک شایدبعدادلش براش تنگ شه بیادببرتش

ببین از نظر من این مردا که بند نافشونو جدا نکردن از مامان باباشون حقشونه تنها بمونن من بودم طلاق می‌گرفتم

ولیییی اینکه به پدر مادرش اهمیت میده عالیه ها ولی اینی که شما میگی زیاد از حده دیگه.این مرد از نظر من به درد نمیخوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چیزهای بیخود که آدم خونه شو داغون نمیکنه دختر خوب

شما بچه نیستی که 

خودت مادری

نماز اول وقت بخون انشاالله خدا کمکت میکنه ولی اینو بدون زندگی پر از امتحانای ریزودرشته 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

ببین از نظر من این مردا که بند نافشونو جدا نکردن از مامان باباشون حقشونه تنها بمونن من بودم طلاق می‌ ...

خانوادم نمیذارن من مهرمواجرابذارم اونم اقدامب نمیکنه واسه طلاق موندم چکارکنم

خانوادم نمیذارن من مهرمواجرابذارم اونم اقدامب نمیکنه واسه طلاق موندم چکارکنم

بترسونش با نبودنت یه جوری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این چیزبیخودیه اعصابموخراب کرده همش وردل مامانشه منوتنهامیداره بالا

بزار بره شاید پیش مادرش جان به جان آفرین تسلیم گفت

شما اصل کار بچه تونه بشین با بچه ت

بچه موشایدبعدابرنگردم بیادببرتش واینکه خونه بابامم بچم شلوعه اذیت میکنه

وا چقدر شما راحت زندگی رو باختی 

حتما تازه ازدواج کردین

چطور دلت میاد شما مادری 

قبلاخیلی قهرکردم بازسریع برگشتم الان فک میکنه اینم قهرمم مثل قبلنه برمیگردم ب اون خونه باز

نباید الکی قهر‌کنی که اشبا شه دیگه