بهارک۰۹۸۷ مدیر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2240 عنوان باشوهزم قهرکردم اومدم خونه بابام | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 17 پست الان سه روزه قهرکردم اومدم خونه بابام شوهرمم کارش جوریه یهفته میره ی شهردیگه امروزرفته ویهفته میادخونه اون یهفته میگه پیش توبمونم حوصلم سرمیره قبلامیگفت بچه بیاری دیگ طاقتم میگیره توخونه الان ک بچه اوردم بچه رم میبره پایین روزی پنج شیش بارمیره سه ساله میگم وابستگیتوکم کردفایده ای نداشته وخیلی حرف خانوادشوگوش میده ومیگه هرکی خره حرف زن گوش بده هرچی اونابگن همونوانجام میده مثلای مسکن مهرنیمه کاره خریدیم زدب اسم باباش هرچی یهفته گفتم التماسش کزوم گریه کردم گفتم نزن اسم بابات آخرش زدب اسمش.اون یهفته ک خونس میگه میخام برم برای بابام کارکنم باماشینش پولوبهش بدم بابام قسط داره میگم خودمونم پول خونه روبایدبدیم میگه ماحقوق داریم میگم خب باباتم حقوق داره میگه ن اون کمه براش خلاصه الان بهونه کردم ک خونه اجاره کن گفت الیزابتم زنم باشه خونه نمیگیرم گفتم پس طلاقم بده حالاسه روزه رفته وپیداش نیس بچه یسالمم باهامه ک شایدبعدادلش براش تنگ شه بیادببرتش 1403/11/07 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssha123 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6412 من هرچی تلاش کردم دورم نکرد گفت بایدهمینجابمونیم من تو ساختمونشوم نبودم اما هرروز یا هرشب باید میرفتم خدمت مامان وباباش تنها نباشن پسرم از بی طاقتی درشان میاورد هم سن بچه شما بود اونموقعبخدا اگه دورش نمیکردم صدرصد طلاق گرفته بودم خیلی سخته پسر مامانی
ssha123 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6412 راستی شما تو تاپیکای اولت نوشتی دوتا دختر دارم میخام پسر بیارمالان نوشتی فقط یه دختر دارم قضیه چیه؟