2777
2789
عنوان

مقصر اصلي اينجا كيه

80 بازدید | 11 پست

من و رفيقم داشتيم درد و دل ميكرديم از همه گلايه ميكرديم و خودمونو خالي ميكرديم مثل اينكه يكي رو اكانت دوستم بوده اونده از تمام درد و دلامون اسكرين شات گرفته 

ب همه نشون داده ك اينا راجب ما بد ميگفتن

ولي من و رفيقم فقط داشتيم درد و دل ميكرديم چرا با ما اينجوري ميكردن حالا اوني ك اسكرين گرفته با يه نفر ديگه شاكي شده شما پشت ما بد گفتيد فقط پشت اونا بد نگفتيم ما راجب كل روزمره و كارامون گفتيم

الان تقصير ماعه ك درد و دل كرديم يا اونايي اومدن شات گرفتن و پيامامونو خوندن ك راجب ما بد گفتيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کدوم قسمتا اسکرین گرفته شده؟ اگه بیشترش درمورد حرفای توعه 

ممکنه خود دوستت اسکرین گرفته باشه

وارد اکانت بقیه شدن ک الکی نیست

در ضمن دیگه تو درد دلاتون ک قطعا از خوبی شون حرف نمیزدید ، غیبت و بدگویی بوده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چرا باید یکی رو اکانت دوستت باشه؟😐

اون يكي از دوستامون اومده بود گفته اكانتتو بده من به يكي پيام بده و بيام بيرون مثل اينكه هنوز نرفته بود بيرون اونم دوستمون بود ولي شاكي شده من پيامارو خوندم اسكرين فرستادع برا يكي ديگه از دوستامون ماها يه اكيپ بوديم ولي من با يكيشون خيلي خيلي صميمي هستم فقط دردل كرديم حتي اونم خبر نداشت كسي رو اكانتشه

از کدوم قسمتا اسکرین گرفته شده؟ اگه بیشترش درمورد حرفای توعه ممکنه خود دوستت اسکرین گرفته باشهوارد ا ...

نه از اون دوستم بيشتر ناراحت بودن چرا اينجوري رفتي حرف زدي

خب مگه هركي از هركي از رو عصابتيت صحبت ميكنه بايد اسكرين و عكس گرفت