2777
2789

صلوات و حمد بفرستم لطفا اینجا برای من دعا کنه کارم گیره دعا در حق هم مستجابه شما واسه من دعا کنید حاجتم روا بشه همین روزا منم به نیت حاجت شماها حمد میخونم و نذر صلواتمم برای حاجت روایی شماها

خدا خودش کمکمون می‌کنه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه حاجت روا بشین ان شالله .منم به نیت شما صلوات میفرستم.....به نیت برادرم و دادگاهی ک داره دعا کنید برنده بشه تو دادگاهه....و حل مشکلات و گرفتاری هامون 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

من از یه ذکری معجزه دیدم ب خدا...بچه ها لطفا دعام کنید حاجت بسیار مهمی دارم ک ب نفس های حق شما بنده� ...

میشه لطفاً بهم بگید ...دعاتون کردم 

برای شفای کامل و به زودی ام دعا کن

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

میشه لطفاً بهم بگید ...دعاتون کردم

ممنونم منم دعات کردم گلناز جان اره ذکرو بهت میگم چون برام معجزه کرد و یه خانوم دلشکسته بسیار مستمند و دلپاک بهم یاد دادش

فقط این حاجت مهمی ک دارم و زندگیم بهش بند هست رو باید بقیه دعام کنن چون میگن با دهنی دعاکنید ک گناه نکردید باهاش😪

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
ممنونم منم دعات کردم گلناز جان اره ذکرو بهت میگم چون برام معجزه کرد و یه خانوم دلشکسته بسیار مستمند ...

آره منم شنیدم دیگران دعا کنند برات خیلی خوبه انرژی مثبت بیشتری میاد سمتت .خدا کمکتون کنه ..ممنون میشم 

آره منم شنیدم دیگران دعا کنند برات خیلی خوبه انرژی مثبت بیشتری میاد سمتت .خدا کمکتون کنه ..ممنون میش ...

میشه اگه ذکر رو گفتن منم لایک کنید

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️