2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست
همون تو که میفهمی بسه مونه😂 بیا پایین سرمون درد گرفت اره تبلیغ کن اینجا براشچیز خاصیم نگفتم آتیشی ش ...

من اتیشی نشدم

یعنی در اصل شخصی مثل تو توان اتیشی کردن منو نداره 

اگر از چشمات استفاده میکردی میدیدی که نوشتم من کسی رو معرفی نمیکنم اسم کسیم نبردم و نمیبرم و جواب پیام اونایی گفتن معرفی کن رو هم ندادم

اگرم سرت درد گرفت مشکل من نیست فدای سرم عزیز.مشکلتو خودت حل کن. پایین هم نمیام چون قرار نیست به خاطر تو عقیدم عوض کنم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

این موجودات دنبال ذات پاک میگردن ک بهش رخنه کنن.موکل های شیطانی از قبیله هایی که بزور جدا میشن.بجای ترسیدن ببرش پیش یه استاد براش دعای رحمانی میزنه دیگه نمیبینتش تا دیر نشده 

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجنه از غسل نکردن خوششون میاد؟؟؟ خدایی شما خندت نمیگیره از حرفایی که نوشتی؟ من غسل میکنم و تو عمرمم ...

من کاری به غسل و اینا ندارم

ولی این دنیا پر از چیزهای عجیب و غریب که هنوز علم نتونسته دلیلی براش پیدا کنه و ردش میکنن و میگن وجود نداره

من اگه اینجا بخوام ماجراهایی که همه باچشم خودمون دیدیم تو خونه مادری رو تعریف کنم فکرمیکنن داستان تعریف میکنم ولی تو خونه خودمون بعداز ازدواج هیچ کدوم متوجه چیزی نشدیم جز یه خونه که من سه سال پیش تو جنوب گرفته بودم و کلا مرض داشت هرکس یا هرچیز بود تو خواب اینقدر پتو رو از روم میکشید و گاهی یه چک بود یا لگد محکم بود رو نمی‌دونم ولی دوباربهم زد🤣🤣🤣

حتی دومادمون که آدمی نمازخون و تابحال چنین چیزایی رو ندیده یه شب خونمون بود صبح پاشد گفت خونتون چیزی داره؟؟؟تا صبح یه نفر دست میکشید رو لبم وقلقلکم میداد درصورتیکه بنده خدا تنها خوابیده بود😂😂😂

ولی همانطور که به اسی هم گفتم خونه مادرم رو بارها عوض کردیم ولی باز چیزی اذیت میکرد که من میگم برمیگرده به مادرم بانوان انرژی های منفی که داره

ولی باقسمت انرژی منفی و مثبت موافقم که آدم رو تا پای جنون میکشه

ععزیزم غسل جنابت صدرصد نیازه انجام بدی هاله انرژی منفی روت میفته و هاله حفاطت از بین میره و دعا طلسم ...

امن کجا نوشتم به غسل اعتقاد ندارم؟ خوبه صدبار نوشتم من انجام میدم

هاله هم چیزی نیست که انرژی منفی روش بیوفته!!! 

صفحات قبل نوشتم که کسانیکه هاله انرژی شون ضعیف یا سوراخ شده موجودات دیگه قابلیت نفوذ دارن و از انرژی شون تغذیه میکنن

علتشم مراجعه به دعانویس و طلسم نویس یا پاکسازی چاکراها به روشای غلط و الودگی چاکراهاست که از حالت تعادل خارج شدن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اجنه از غسل نکردن خوششون میاد؟؟؟ خدایی شما خندت نمیگیره از حرفایی که نوشتی؟ من غسل میکنم و تو عمرمم ...

خدایی ندیدی نمیدونی چی ب چیه؟ این ماییم ک خونه زندگیمون رو هوارفت بخاطر این موجودات.بله من میگم غسل نکردن و جنب موندن یعنی  طهارت نداشتن.حتی مثال زدم گفتم شوهرم غسل نمیکرد بلایی سرش اومد ک غسل میکنه همیشه.بخدا دیگه حوصله ندارم برات بیشترتوضیح بدیم این اجنه دمار از روزگارمون دراوردن.تاحالاشده خانوادگی تاصبح نتونی توخونه ت بخوابی؟ و شب تاصبح تو ماشین بخوابی؟ بخاطر اذیت های اونا؟.نه نشده تو تصورتم نمیگنجه ولی ماخوابیدیم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یسریا فقط میخوان بگن طرف غسل نمیکنه و نماز نمیخونه نجسه و فقط من پاک و خوبمعامل همه بدبختیارو به این ...

بله حرف منم همینه

اینطور بود همه ادمای غیر مسلمون باید نجس و بد و اَخ میشدن  و درگیر غیرارگانیک ها

اصلا این ادعا و توهم خود برتر بینی نمیدونم از کجا میاد!

با یه لاک زدن و کاشت ناخن اگه قراره پای غیرارگانیک ها به زندگی من باز بشه پس اون چه خدائیه؟؟؟ که حتی انقدر قدرت محافظت از منو نداره!

از مغز و عقل که استفاده نکنی نتیجه همین میشه

خیلیا میرن خارج از ایران پیش همون خارجیای به قول اینا نجسی که غسل و نماز نمیدونن چیه دوره میبینن! همین ریکی و یوگا و امثالهم که روی نقاط انرژی بدن کار میکنه از کشورای دیگه سرچشمه گرفته و به کشور ما هم رسیده!! بعد اونا نجسن و جن میاد تو کالبدشون و ماها پاک عالمیم

اونوقت همین ها تجویزشون واسه استارتر رفتن پیش دعانویس و سنجاق بستن به لباس بوده

خدایی ندیدی نمیدونی چی ب چیه؟ این ماییم ک خونه زندگیمون رو هوارفت بخاطر این موجودات.بله من میگم غسل ...

خب شما برو لاکتو پاک کن غسلتو انجام بده 

از این به بعد شبم راحت بگیر بخاب

شما اون چیزی که خودتم داری میگی نقض میکنی! اخر نفهمیدیم اگر شماها که معتقدید با این کارها اجنه(به قول خودتون) ازتون دور میشن پس چرا شب رو باید تو ماشین بخابید؟

بله من درگیرشون نشدم و نمیشم چون شکرخدا هاله انرژیم مشکلی نداشته که این موجودات بخان وارد بدن و زندگی من بشن

اعتقادی هم ندارم که یه موجودی که من نسبت بهش برتری دارم بتونه زندگی منو بده رو هوا چون نه قدرتشو داره نه بالاسری اختیار زندگی منو سپرده به اونها

سلام مرمری جونم.خواهرزاده نامزدمم، همین مشکل و داره، متأسفانه نتونستن کاری کنن، الان دنبال حرز امام ...

سلام این پیج تو اینستا ببین حرز امام جواد با تمام آدابش انجام میدن و به اسم طرف نوشته میشه ۱۰۰ درصد کارش درسته اگه خواستین حامد طهماسبی من گرفتم و خیلی راضیم

خب شما برو لاکتو پاک کن غسلتو انجام بده از این به بعد شبم راحت بگیر بخابشما اون چیزی که خودتم داری م ...

ما خونه ای رو اجاره کردیم ک اون موجودات اونجا زندگی میکنن.این ک تقصیرما و ب قول شما هاله ی مانبوده .بابا ولم کن تورو خدا .ی شب بیامهمون خونه ی من شو .بعد بشین فلسفه بباف درضمن اگ امضامم بخونی تاپیکهامم بخونی میفهمی من چقدرارتباطم با ائمه عالیه..منتها این بخت مابود ک تو این شهرغریب گرفتاراجنه شیم. و البته ب لطف خدا حالا شرایطمون بهتره هرچندبراتون مهم.نیست.امیدم ب خدا و ائمه ست طهارت رو هم هنوز روش تاکید دارم.تمام.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

من کاری به غسل و اینا ندارمولی این دنیا پر از چیزهای عجیب و غریب که هنوز علم نتونسته دلیلی براش پیدا ...

بله منم نگفتم قبول ندارم که این موجودات وجود دارن 

من حتی به موجوداتی که تو سیارات دیگه هم زندگی کنن معتقدم 

جهان به این بزرگی خدا فقط ما ادمهارو نیافریده و کلی موجودات دیگه هم هستن 

اگرم خونه تون رو عوض کردید و بازهم هستن باید بگید که براتون پاکسازی انجام بدن چون انگار هرجا میری باهاتون میان

فامیل ما چنین کاری رو کرد ولی اون مثل شما چیزی ندیده بود. اما میگفت قبلن یه خونه ای داشتن که تو اون یک شب دو مرتبه پسرشونو نصف شب دیده بودن که بیداره در صورتیکه اون خواب بوده اون موقع... یعنی توی یک شب دو نفر دیده بودنش. برا همین ماهم باور کردیم حرف شونو

اون زمان تهران میشدن

بعدا رفتن شهرستان خونه رو عوض کردن اما بعدش با یه درمانگر اشنا شدن و چون همیشه مریض و بیمار بود اومد مراجعه کرد بهش

الان حال جسمی ایشون بهتر شده خداروشکر و ریکی هم یادگرفته انجام میده و پاکسازی منزل هم انجام میده 

حالا نمیدونم روشش چجوریه اما لابد با شمع و عود اسماج اینطور چیزا کارایی انجام میدن

ما خونه ای رو اجاره کردیم ک اون موجودات اونجا زندگی میکنن.این ک تقصیرما و ب قول شما هاله ی مانبوده . ...

خانم شما منو هی ریپلای میکنی بعد میگی ولم کن تورو خدا؟

کی با شما کاری داره 

من برای استارتر پیام گذاشتم نه شما

من فقط داستانتونو خوندم ولی باید ی کاری کنی منم به دعا اعتقاد ندارم ولی ی خانوم هست من نرفتم پرسیده بود مامانم فقط اسم خودمو مامانمو بعدش قشنگ گفته بود چمه و ی مدت کابوس می‌دیدم ترسیده بودم ناجور با چند تا کار تموم شد ی آقا هست کارش اینه اگه دلت خواست بهم بگو آیدی بدم بهش پیام بده مشکلتو بگو شاید تونست کاری کنه