2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست

عزیزم من تاپیکت را الان دیدم اگت مشکلت حل نشده این کار را بکن کامل حل میشه منم یه مدت کابوس وحشتناک میدیدم و خیلی اذیتم میکردند تا اینکار را کردم خوب شد بقیه اش اصلا جواب نمیداد

قران را داخل چند تا پلاستیک بذار و بزنش توی یه سطل اب بزرگ چندین دفعه بزن توی اب و دربیار و این کار را چند بار تکرار کن 

بعد اب قران را دور تا دور خونه اتون بریز و همه جای خونه را کامل بریز و اب بپاش غیر از جلوی دستشویی

و یکم از اون اب را باهاش دست و صورت پسرت را بشور و یکمش هم بریز روی سرش و یکمش هم بده بخوره 

بقیه اتون هم ابشو بخورید یا توی پخت و پز استفاده کن 

هر سه روز یکبار این کار را انجام بده صد در صد میرن

کاربر جدید نیستم...   :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از همین انرژی درمانی ها با مریضش خوابید که طرف شفا بگیره😐😂 از آخرم دختره خوب شد ازدواج کردبعد ...

چی میگی واقعا؟ 

قرار نیست چون یکی کثافتکاری کرده همه رو به یه چوب بزنیم! 

کسی که چنین کاری انجام میده نمیشه اسمشو گذاشت هیلر و درمانگر

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
این فقط ۵۰ درصده ۵۰درصد بقیه ش مربوط میشه به اسم اون شخص ( یعنی شخص سحر شده ) به اسم شخص ( یعنی اسم ...

من فقط تجربم این بود عزیز ... تجربه از جادو و چشم زخم داشتم و فقط چیزی که در رفعش دیدم :  با خدا باش و پادشاهی کن ... یعنی با خدا باش هیچکس نه ساحر و نه نیروی اجنه هیییییچ کاری ازشون ساخته نیست

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

چی میگی واقعا؟ قرار نیست چون یکی کثافتکاری کرده همه رو به یه چوب بزنیم! کسی که چنین کاری انجام میده ...

خودت چی میگی واقعا یعنی غسل پاکی اینا همه اش چرت و پرته هم فقط خودت انرژیت درمانیت درسته؟

توهم همه رو با یک چوب روندی 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

عزیزم دعای سیفی صغیر بخونید.به قدری نیرومنده که فقط خود خدا میدونه.اگه بتونی توی سه روز سه تا ۳۳ بار بخونی که بشه ۹۹ بار.بعد از این سه روز تا ۹۹ روز روزی بک بار بخونی.پدر و جد پدری این موجوداتو درمیاره.فقط ممکنه اولش ادیت کنن که نخونید.ولی گوش ندید.رفته رفته گورشونو گم‌میکنن.

🌸یا الله🌸

همه ش نخوندم ولی بدون بی طهارت بودن یعنی همون لاک و کاشت و غسلدنکردن یعنی نجاست یعنی چیزی ک اجنه و ش ...

اجنه از غسل نکردن خوششون میاد؟؟؟ خدایی شما خندت نمیگیره از حرفایی که نوشتی؟ 

من غسل میکنم و تو عمرمم کاشت ناخن انجام ندادم اما از عقلی که خدا داده هم استفاده میکنم 

با یه غسل کردن کسی نمیشه یه ادم پااااک و با یه غسل نکردن هم کسی نمیشه ادم نجس 

من به شخصه هرگز اجازه نمیدم به خودم که کلمه نجاست رو به یه انسان برچسب بزنم چه برسه به خودم 

بعدم کی گفته موجودات غیر ارگانیک یعنی جن؟؟ هزاران موجود ماوراالطبیعه وجود دارن؛ شما باهمه شون رفت و امد دارید که اسمشون رو گذاشتین اجنه و شیطان؟

اگر یکم مطالعه میکردید هرگز چنین چیزی رو نمیگفتید 

این رو هم بگم من مخالف غسل کردن نیستم به هیچ وجه و خودمم انجام میدمش.اما غسل کردن یا نکردن یا همون کاشت ناخن امثالهم هیچ ربطی به ورود موجودات فراطبیعی تو زندگی ادم ها نداره و هیچ پایه علمی هم نداره برای این موضوع 

یکم راجب هاله انرژی تحقیق کنید میفهمید حرف منو .تو این سایت همه میخان فقط یک نظری داده باشن بدون اینکه حتی ذره ای اطلاعات مربوط به چیزی داشته باشن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

حتما باید هر روز دعای جوشن کبیر بخونی و ب جای کلمه یا 

الله بخونی قسمت های الغوث گفته رو نخون 

دعای جوشن کبیر صوتش رو هم از کانال سیده فاطمه روحانی دانلود کن هر روز پخش کن هر روز 

ذکر الله غفور روزی ۲۰۰۰ بار بخون با صدا ک گوشات بشنوه 

آیه الکرسی روزی ۱۰۰ تا باید با صدا بخونی 

خونه رو باید با سرکه سیب خونگی پاکسازی کنی ب هر گوشه خونه بریزی از بوی سرکه ب شدت بدشون میاد 

تو اتاقتون همیشع بزارین قران بقره پخش بشه 

رو کاغذ سفید آیه الکرسی بنویس بزن ب  لباس بچه 

ب خدا اول کن ان شاءالله حل میشه

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
خودت چی میگی واقعا یعنی غسل پاکی اینا همه اش چرت و پرته هم فقط خودت انرژیت درمانیت درسته؟توهم همه رو ...

نمیفهمی من چی میگم مجبور نیستی ریپلای بزنی 

پر واضحه یک بچه اول ابتدایی رو تو کلاس پنجم نمیشونن چون قطعا نمیفهمه در مورد چی دارن صحبت میکنن

اون چیزی که من گفتم رو کسی که باید بفهمه میفهمه. من نیازی به توضیح برا کسی ندارم 

استارتر هم خودش میدونه چیکار باید بکنه و چه تصمیمی بگیره

نمیفهمی من چی میگم مجبور نیستی ریپلای بزنی پر واضحه یک بچه اول ابتدایی رو تو کلاس پنجم نمیشونن چون ق ...

همون تو که میفهمی بسه مونه😂 بیا پایین سرمون درد گرفت اره تبلیغ کن اینجا براش

چیز خاصیم نگفتم آتیشی شدی

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

اجنه از غسل نکردن خوششون میاد؟؟؟ خدایی شما خندت نمیگیره از حرفایی که نوشتی؟ من غسل میکنم و تو عمرمم ...

ععزیزم غسل جنابت صدرصد نیازه انجام بدی 

هاله انرژی منفی روت میفته 

و هاله حفاطت از بین میره 

و دعا طلسم و چشم زخم خیلی زود زود تاثیر میزاره 

غسل یک حفاظ قوی هست 

انسان از نور هست فقط در قالب جسم گرفتار شده 

باید مراقبت کنی 

ربطی ب این نداره ک اعتقاد نداری

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
اجنه از غسل نکردن خوششون میاد؟؟؟ خدایی شما خندت نمیگیره از حرفایی که نوشتی؟ من غسل میکنم و تو عمرمم ...

یسریا فقط میخوان بگن طرف غسل نمیکنه و نماز نمیخونه نجسه و فقط من پاک و خوبم

عامل همه بدبختیارو به این چیزا ربط میدن

هر بژی کورد