2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113301 بازدید | 1766 پست
نه قبلا تهران زندگی میکردم رفتم ولی الان شهرستانم

اگه شرایط اکی بود،پیش دکتر کاظم ملکوتی برو،شهرستانیا،اصولا از سری دوم،اتلاین ویزیت میکنه،کلا هم به وابسته کردن به دارو اعتقاد نداره،وتو چندتا نسخه درمان میکنه،مگر تو موارد خاص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کل سیستم رو عوض کنینماز واجبموسیقی تعطیلکلا مکان جذبشون موسیقی و نجاسته که شامل غسل‌های واجب هم ...

دقیقا منم اومدم همینا رو بگم... تا وقتی موسیقی باشه و نمازنخوندن... و پایبندی به واجبات نباشه سوره بقره تاثیری نداره

کدوم بچه از دیدن دوست خیالیش گوله گوله اشک میریزه ؛ میترسه و بعدش مریض میشه

دارم میگم دیگه وقتی در این حد میرسه باید رفت پیش روانشناس کودک تو ی دوره ای که رفته بودم تمام این علتیم توضیح دادن برامون 

میشه ی کمم بامن صحبت کنی؟ ماجرا اینه ک ما اومدیم تو ی خونه ای مستاجریم و از حدود ۲۰ روز بعد ازاومدنم ...

سلام عزیزم خدا به همسرتون سلامتی بده دیشب دخترم ناخوش بود نتونستم جواب بدم بله جن فرق نمیکنه مسلمان باشه یا غیرمسلمان فریب دادن ویازی کردن کارشونه اما اینکه همسرتون توی حموم این بالاسرش اومده یعنی به طوروحشتناکی ازشماوهمسرتون بیزارهستندواینکه اگربخواییم حساب کنیم شاید الان کارتون نداشته باشن اماخیلی رو دوباره کارشون روشروع میکنن من همه جانم میگم حرز ابودجاعه بهترین دفع جن وخناس وانس وپری هست اجنه جوان قدرتش بیشتره لطفااین حرزروبنویسین بندازین دورگردنشون وخودتون هم همینطور میتونین ازاون عالم هم بپرسین راجبش تضمین شدی داخل خونه هم لطفا شمابنویس وبزارداخل اینترنت بزنین هست کاملش پیشم هست اماشمامیتونین ازنترهم بنویسیم فقط مصرف سیروپیازروبیشترکنین  گلاب فراوان بخورین اینکه بوی اسپندهم اذیت کننده هس براشون شما سعی کنین فضای خونه روآروم نگه دارین بازم سوالی بوددرخدمتم خدا همیشه سلامت نگهتون داره🤲

ما یه آشنایی داریم حاضرم قسم بخورم یدونه نماز قضا نداره ، دائم الوضوئه ، هیچ غسل و ... به گردنش نیست ...

نگفتم اگه واجبات انجام بده پیش نمیاد. اون خانم با دو تا نسخه و راهکار مشکلش حل میشه.

ولی اسی تا زمانی که یه سری چیزهایی رو درست نکنه هیچ نسخه ای براش فایده نداره

والا از این چیزا اطلاعی نداشتم اصلا، خودم اهل دعا گرفتن نیستم ،واقعا اون همه دعا تو ی خونه دیدم تعجب ...

درسته اتفاقا خیلی بهتره ندونستن این موارد فقط برای این گفتم خدا نکرده مشکلی پیش نیاد🌹

میشه ی کمم بامن صحبت کنی؟ ماجرا اینه ک ما اومدیم تو ی خونه ای مستاجریم و از حدود ۲۰ روز بعد ازاومدنم ...

بزن وبلاگ دایی ابراهیم . تو گوگل . برو اونجا . تو پست مرتبط خودش ازشون سوال کن ایشون متخصص این چیزان راهکارهاشونم همش قرآنی و رحمانیه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

گلم بچه توهم داره .داره عذاب میکشه .باید دارو درمانی بشه وگرنه اثار مخربی به جا میذاره

بله خب چکاپ کامل بشه و پروسه طی بشه امااگرتاییدشدکه مشکلی نیست بعد به مسایل دیگه بپردازه امابخداکه این بچه خیلی مشکوک میبینه ووحشت براش حتی مشکل مغزی ممکنه بجابزاره

شما مشکل روانی اسکیزوفرنی داری به بچه هات هم این ارث رو دادی مگ جن بیکارع بیاد ب زندگی مردم من نمیگم ...

ممنم تعجبم که هیچکس متوجه این بیماری نشده و یکی از کاربرها هم ناراحت شده که من بهش گفتم بچش بیماری داره. تو رو خدا می‌بینی بچه توهم داره بعد نمی‌بردش دکتر. این باید بستری بشه گناه داره