2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هم همچین حرفایی میزدی مرمری جون،یادمه قشنگ هنوز هم عین گذشته!!؟؟؟ ای بابا شماکه خونه تونم عوض ک ...

بله گلم

متاسفانه بدتر از گذشته الان دست بزن پیدا کردن

البته شکر خدا بچه اولم خوب شد و دیگه نمیبینه 

ولی دومیم😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کدوم شهری؟شاید بتونم کمکت کنم اگه همشهریت باشم

اصفهان

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بله گلممتاسفانه بدتر از گذشته الان دست بزن پیدا کردنالبته شکر خدا بچه اولم خوب شد و دیگه نمیبینه ولی ...

عزیزم...

دومی هنوز خیلی کوچیکه ،طفل معصوم،خدا حفظش کنه از هر بلایی .همسرت چی میگه راجع به این اتفاقا؟

🫡

شما تمام توصیفاتتو به روانپزشک بگو اگر گفت جن و موجودات ماوراییه اونوقت دیگه برو دنبال دعا و خرافات

نمیخوای بری روانپزشک چون میترسی از اینکه با واقعیت رو برو بشی

شما مشکلت اونقد حاد نیست ولی بعنوان مثال میگم اگر بیمارهای بیمارستان روانی رو دیده باشی تو نگاه اول یا صحبت اول فکر میکنی اینا که سالمن چرا اینجان رفتار غیرعادی و پرخاش ندارن ولی یهو یکی میگه من امام زمانم اینا هم پیروانمن یایکی یه صدایی تو ذهنش بهش دستورمیده کارهای خلاف یا حتی قتل انجام بده وقتی ازش میپرسن با قطعیت میگه اون صدا ازم خاست

و من به عینه دیدم اختلالات روانی چقدر ارثی هستن و تلقین شما به اعضای خانواده میتونه به این توهم دامن بزنه

بخاطر گل پسراتم که شده برو پیش پزشک

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
دختر منم ۱۰ سالشه از بچگی چیزای عجیب میدید و صداهای عجیب میشنید مثلا سه ساله بود که میگفت یه آقای م ...

من کاملا با حرف شمت موافقم ، نمیدونم تو این زمونه که علم اینقدر پیشرفت کرده ، چرا بعضیا مثلا زمان هجر دنبال طلسم و سح رجادو هستن ، واقعا عقب ماندگی تا کی ؟؟ دعا نویس یا جادوگر اگه میخواست کاری بکنه باید یه فکری به حال خودش میکرد ، متاسفانه این هجمه از نادانی و جهل باعث شده ، دعانویسا پول های زیادی به جیب بزنن . کاش روزی برسه جهل و نادانی از بین ما ایرانیا بره

عزیزم...دومی هنوز خیلی کوچیکه ،طفل معصوم،خدا حفظش کنه از هر بلایی .همسرت چی میگه راجع به این اتفاقا؟

اعتقادی نداره میگه خیال پردازی های بچگونه اس 

این مشکل شما با عوض کردن خونه برطرف نمیشه .

اون هرچی که هست مربوط به خودتونه. مربوط به مکان نیست که جایی بذارینش و ازش فرار کنین. باهاتون میاد.

مگه اینکه یا رام بشه یا از بین بره یا مجبور بشه ترکتون کنه

باید بری پیش دعا نویس

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حتما یه بار داشتی برا یکی تعریف میکردی بچه هات شنیدند.بزرگه گفته کوچیکه هم شنیده برا همین الان تو خیالشون هم چیزی میبینند..نمیگم اینا وجود ندارند ولی فقط میدونم که اصلا اصلا به هیچ وجه نمیتونند به کسی آسیب و صدمه بزنند مگر اینکه اون شخص تو خیالش و مغزش بهشون این اجازه را بده