2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست
من دوست دارم یه چیزی بنویسم چون تاپیک پربازدید هست . که هرکسی خوند یه اگاهی داشته باشه اونم این اگاه ...

بله دقیقااینطوره هرانسان دارای سه بعدهست روح اختری روح دنیوی وجسم هنگام خواب وقتی میبینن دارین ازجایی پرت میشیم یعنی روح اختری اجازه ورود روح دنیوی روبه بدن نمیده وقتی وارد بدن میشه سریع ازخواب میپریم ....انرژی درمانی توعلم ثابت شدس مخصوصا فرادرمانی بنفش طیف رنگ بنفش بعدفیزیکی انسان روقوی می‌کنه حالااگربخواییم دقیقتربگیم یوگا استادای معبدچین همیشه ازیوگابرای درمان روح سربازهاشون استفاده میکردندواونابه خلسه می‌بردن تاانرژیشون تخلیه بشه بعدباحرکات رزمی جاشوپرمیکردن همونجورکه یه ساک روبایدبانظم بچینی تاجایی بیشتری بگیره انسان هم باید غریزه ش تمام و کمال دفع بشه تاقدرت تصمیم گیریش بالابره قدرت تصمیم گیری توی دوطیف رخ میده طیف زمان طیف مکان شمااگر توزمان خاص تصمیمی بگیری قطعااون کاروانجام میدی امااگرتویه مکان خاص انجام بدی بی ضررانجامش سختترمیشه .مثل جنگ امام حسین توی این جنگ سرلشگراجنیان به امام حسین خبردادمامیتونیم کمکتون کنیم اماایشون قبول نکردن گفتن طاقت اینکه ناعدالتی توجنگرپیش بیادروندارن شایداگرقبول میکردن بعدهااجنیان توذهن مابیشترنمایان میشد....ماانسانهانژادبرترمخلوقاتیم این اونهاروحریصترمیکنه مثل پدری ک میکوشه نسلش منقرض نشه این موجودات درتلاشنددرطیف های مختلف خاک آتش آب بنام هاوعناوین مختلف شکلهاخصوصیات بدوبدتراماازبدترین ها خناس هاست وجن ام الصبیان وعثمان چون خناسهابسیاربی رحم هستند ام الصبیان کودکان روبسیاراذیت میکنن هرچی سنین بالاتر داشته باشند حرصترن وجن عثمان اخبار تمام عالم روباسرعت بین هم نوعانشون پخش میکنن حضرت سلیمان نبی هم از عثمان هابرای اخبارهاشون استفاده میکردن

گلم ب قران و خدا اعتقاد داری؟ جن وجود داره سوره تو قران ب همین اسم هست نوعی اختلال ممکنه دایی ت داش ...

کجای قران اومده که میان بچه رو اذیت میکنن؟اره تا جاییکه خرافات هست وکسی دنبال درمان نیست،حرفی باقی نمیمونه،ولی بجا سرکه ودعاتویس و...یبارم دکتر برن بد نیست،حداقل درست بخونید،کجا گفتم داییم؟خلاصه بحثی ندارن،عب نداره،کبوتر بزاره خونش،سرکه واسمند وفلان،انشالا که جواب بگیره،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقااینطوره هرانسان دارای سه بعدهست روح اختری روح دنیوی وجسم هنگام خواب وقتی میبینن دارین ازجای ...

بله ممنون

دعای ام صبیان هم هست که باید بنویسن

برای فرزندشون

خانمای باردار هم دعای ام صبیان براشون خوبه خصوصا کسی که سقط میکنه چون این جن مسئولیتش انگار همینه ...بچه و زن باردار رو اذیت کنه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ممنونم عزیزمبهت پیشنهاد میدم هر روز یا روزی دو دفعه زیارت عاشورا بخون تربت اصل هم گیربیاری هرروز کمی ...

چشم عزیزم حتما انجام میدم هرروز بلااستثنا دعای توسل ومیخونم زیارت عاشورا نه اماخیلی آیه های قرآنی گوش میدم سوره حضرت نوح دخترم انقدردوست داره مدام گوش میدم تربت هم اگر قابل باشم انشالا تربت امام رضا برام قراره آورده بشه وبزارم روی دوچشمم....ممنونم ازتون🌹🌹🌹🌹

ماها پایه مذهبی داریم وذاتا یسری چیزا رعایت میکنیم،ولی نباید همه جی بهم ربط بدیم،غسل بمعنا شستنه،همم حموم میرن،پس دیگه ربطش ندیم.....پس غیر ما مسلمونا ویهود ومسیح،باید تمام دنیا جنی باشن،

پیامبر هم مجبور بوده خیلی جیزا به زبون مردم زمان خودش بگه،اون زمان علم پزشکی حالیشون نیشده؟همه چیز مجبور بودن به زبان ثواب وگناه وخدا و...بگن تا تفهیم بشه،

بله ممنوندعای ام صبیان هم هست که باید بنویسنبرای فرزندشونخانمای باردار هم دعای ام صبیان براشون خوبه ...

بله درسته حالا بنویسن وامتحان کنن بی ضررنیست خیلی مستحکم هست این دعاواقعاجوابگوهست..اما به قول دوستان علم روهم درنظربگیرن وهردوروامتحان کنن

چشم عزیزم حتما انجام میدم هرروز بلااستثنا دعای توسل ومیخونم زیارت عاشورا نه اماخیلی آیه های قرآنی گو ...

چشمت بی بلا عزیزم . خوش بحالتون تربت امام رضا جان از کجا ؟

زیارت عاشورا خیلی قوی هست تو پاکسازی

کلا قربون امام حسین ع برم

زیارت عاشورا معجزست ...

بشرط مداومت حتی سالها ...

علما هرروز میخوندن

اقای قاضی ره گفتن که من بعد مرگم حسرت خوردم که بجای یک بار چرا روزی دو بار نخوندم

تو عالم رویا به شاگردشون فرمودن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

چشمت بی بلا عزیزم . خوش بحالتون تربت امام رضا جان از کجا ؟زیارت عاشورا خیلی قوی هست تو پاکسازیکلا قر ...

😭😭😭😭قربون امام حسین برم دخترم ازبچگی عاشق امام حسین هست همیشه نوحه امام حسین روهمسرم براش می‌زاره گوش میده وقت بیماریش خیلی اوت می‌کنه مثل مسکن عمل می‌کنه😭😭😭تربت آقاامام رضا مادربزرگ دوستم ازپدرشون براشون مونده ومهرشده قراره انقدرقسم دادم بدن دوتامهردرست بشه ازش برامون اگربشه انقدرمشتاقم

ماها پایه مذهبی داریم وذاتا یسری چیزا رعایت میکنیم،ولی نباید همه جی بهم ربط بدیم،غسل بمعنا شستنه،همم ...

ببین عزیزم از چند سال پیش ...یهود یکسری الوح حضرت سلیمان  رو که بااونا اجنه به بند کشیده شده بودن تا نتونن انسانها رو ازار بدن ..از بین برده . در چند سال اخیر اجنه زیادی ازاد شدن و بخاطر همینه که انرژیای منفی در جهان زیادتر شده و اتفاقات منفی زیادتر . اینا علائم اخر الزمان هست و در این دورانی که ما هستیم بیش از قبل نیازه مردم اگاه باشن و بدونن حق چیه باطل چیه و بتونن خودشون رو باعلم اصولی درمان کنن

من در نوجوانی دچار استرس بودم چند سالیم رفتم روانشناس ولی بعدها فهمیدم مشکل اصلیم چیه خداروشکر اصولی درمان کردم با همین چیزاکه نوشتم توتاپیک و الان سالهاست دارو یاروانشناس نیازم نشده

ماچیزی ام میگیم بیهوده نیست دلم واقعا میسوزه برای مردم که چقدر نااگاهانه زندگی میکنن و عواقب سختشم میگیرن

دارو فقط باعث میشه ادم نفهمه چی داره میشه . خواب الود میشه . دچار توهمات ناشی از اثرات دارو میشه در حالیکه ریشه اصلی مشکل هنوز پابرجاست

شما مستند صوتی شنود رو از سایت حجت الاسلام امینی خواه دانلود کن گوش بده همش درباره تجارب واقعی فردی هست درباره موضوع اجنه و شیاطین 

😭😭😭😭قربون امام حسین برم دخترم ازبچگی عاشق امام حسین هست همیشه نوحه امام حسین روهمسرم براش می‌زار ...

عزیزم التماس دعا ....واقعا توهر مشکلی فقط خدا فقط امام حسین ع فقط اهل بیت ع ...

❤️❤️❤️❤️

عزیزم التماس دعا ....واقعا توهر مشکلی فقط خدا فقط امام حسین ع فقط اهل بیت ع ...❤️❤️❤️❤️

سلامت باشین منکه می‌دونم یروزامام حسین خودش بچموشفا میده ومیبرمش حرم آقای غریبم وبهش میگم خوابم واقعی شده خوابی که دیدم یروزبراورده میشه😭🌹🌹🌹🌹

شما مشکل روانی اسکیزوفرنی داری به بچه هات هم این ارث رو دادی مگ جن بیکارع بیاد ب زندگی مردم من نمیگم ...

عزیزم اسکیزوفرنی هم علایم خودشو داره ...همین جوری نیست که یکی یه چیزایی ببینه و بشنوه بگیم اسکیزوفرنی داره!!

مخصوصا تو سن بچه های استارتر احتمال بروز این بیماری خیلی خیلی  ضعیفه و حتی اگه بروز هم بکنه  ،علائم دیگه ای هم داره ! اضطراب ، پرخاشگری ، افسردگی و ....کاهش فعالیت و تمرکز و ....

ممنم تعجبم که هیچکس متوجه این بیماری نشده و یکی از کاربرها هم ناراحت شده که من بهش گفتم بچش بیماری د ...

سلام صبنتون بخیر

کدوم بیماری؟یعنی همسرم و خانم همسایه و من و مادرم و پدرم و بچه هام بیماریم؟

چون شما ندیدید دلیلی بر وجود نداشتنش  نیست 

دنیا ک فقط متعلق به ما نیست 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم اسکیزوفرنی هم علایم خودشو داره ...همین جوری نیست که یکی یه چیزایی ببینه و بشنوه بگیم اسکیزوفرن ...

افرین دقیقا 

اصلا خندم میگیره میگن بیماری😂مادرم اومد خونه من دید ولی خونه خودش ک نمیبینه 

یعنی میاد خونه ما بیمار میشه میره خونشون خوب میشه؟

آیا همسرم و خانم همسایه هم بیمارن؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....