2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست
ببین عزیزم از چند سال پیش ...یهود یکسری الوح حضرت سلیمان رو که بااونا اجنه به بند کشیده شده بودن تا ...

دیشب آوردم بخابونمش یکم نگاه کرد اینور اونور هیچی ندید انگار ک نبودن دیشب بعد گفت مامان اگه بخابم باز اون لولو  نمیاد بیدارم کنه منو بزنه بعد باباش گفت نه نمیاد من نمیزارم بیاد میشینم کنارت و مواظبت ام و خابش برد 

دیشب دو سه بارم بیدار شد به اطراف نگاه کرد و مجدد خابید 

وقتی نیستن نمیگه چیزی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب آوردم بخابونمش یکم نگاه کرد اینور اونور هیچی ندید انگار ک نبودن دیشب بعد گفت مامان اگه بخابم با ...

من شما و فرزندتون رو بیمار نمیدونم فقط پستهامو کامل بخون همشونو و انجام بده عزیزم ان شاءالله موفق میشی این مساله رو کاملا حل کنی 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

سلامت باشین منکه می‌دونم یروزامام حسین خودش بچموشفا میده ومیبرمش حرم آقای غریبم وبهش میگم خوابم واقع ...

عزیزم ان شاءالله بالطف الهی آمین 🙏🙏❤️❤️

حتما اهل بیت ع به کسی که بره سمتشون نظر دارن و کمک میکنن زیارت عاشورا و هروقت تونستی روضه خانگی اثرگذاره

مراقب خودت باش گلم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یه نکته دیگه تو گرفتن خونه . اگر قبل شماساکنان خونه بهر دلیلی اجنه رو جذب کردن قبل ورود به هر خانه جهت سکونت دستورات پاکسازی منزل هست

این نکته براکسایی که مستاجرن یا خونه میخان تازه ساکن بشن . 

من شما و فرزندتون رو بیمار نمیدونم فقط پستهامو کامل بخون همشونو و انجام بده عزیزم ان شاءالله موفق می ...

امیدارم

از اول صفحه تا الان پست های همه رو خوندم

یسری دیروز انجام دادم مثل ۴قل و آیت الکرسی و فوت کردن ب بچه همسایم گفت نون و نمک بزار بالا سرش اونم انجام دادم 

یکی اینجا گف سنجاق قفلی بزن اونم انجام دادم با اینکه میترسیدم باز شه بره تو بدنش

دیگه نمیدونم کدوم درسته کدوم نیس 

امیدوارم برای همیشه برن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

امیدوارم نجات پیدا کنی خونه منم‌ک‌طبقه بالای مادرشوهرم هست همینطوره میبینی هیچکس خونه نیست ولی اینا بدو بدو میکنن وسیله میندازن صداهای وحشتناک میدن شوهرمو اذیت میکنن نمیتونه حتی بخوابه منم بقره میزارم تو خونه تا پخش بشه میخوام برم دنبال دعا نویس دیگه کلافم

امیدوارم نجات پیدا کنی خونه منم‌ک‌طبقه بالای مادرشوهرم هست همینطوره میبینی هیچکس خونه نیست ولی اینا ...

آخه دعا نویسم باید بشناسی من ک خیلی میترسم 

مادربزرگم تو کار دعا و اینا بود چبسا الانم باشه نمیدونم پدر مادر بزرگمم دعا نویس بوده  ولی واقعا عواقب داره این کارا 

آخه دعا نویسم باید بشناسی من ک خیلی میترسم مادربزرگم تو کار دعا و اینا بود چبسا الانم باشه نمیدونم پ ...

ی چیز دیگم بهت بگم من جاریم خیلی اهل دعا نوشتن هستن خودم با چشای خودم دیدم میاد دعا میزاره تو خونم ک باهم دعوامون شد خب برا نجات این حال نمیدونم چکار کنم دیگه واقعا کلافم از ی طرف این چیزایی ک تو خونمن از ی طرف جادو جنبل جاریم

تو بیماری داری و این به صورت ژنتیکی به بچه هات هم منتقل شده

چند سال توی خوابگاه دانشگاه با آدم اینجوری هم اتاق بودم علمی پیگیری و درمان کن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

منم توی خونه اولی که زندگی میکردم به شدت درگیرش بودم و چون اهل نماز و قرآن هم نبودم خیلی اذیت میشدم.خونمو که عوض کردم فکر میکردم دور میشن ولی اونا بازم باهام بودن تا اینکه خودمو عوض کردم و رفتم سمت نماز و خوندن قرآن

مال من به خاطر سحر و جادو بود.همین الانم دوباره اون آدم آشغال اگه کاری بکنه زندگیم آشوب میشه ولی با قرآن خوندن باطل میشه. تا میتونی هم خودت قرآن بخون هم صوت قرآن توی خونت پخش کن دور میشن ازتون

عه مرمری توکه هنوزبااین هادرگیری فکرکردم دست ازسربچت برداشتن

پارسال همچین روزایی بود ک ی تاپیک اینجوری زدم

ن گلم هستن و با وجودشون مشکلی ندارم فقط کاش اذیت نکنن

دیشب نبودن کاش برن برا همیشه

ی چیز دیگم بهت بگم من جاریم خیلی اهل دعا نوشتن هستن خودم با چشای خودم دیدم میاد دعا میزاره تو خونم ک ...

چه آدمای وحشتناکی

پارسال همچین روزایی بود ک ی تاپیک اینجوری زدمن گلم هستن و با وجودشون مشکلی ندارم فقط کاش اذیت نکنندی ...

فقط یه نکته اینایی که گفتن بچه روپیش روانشناس ببر اصلا اینکارونکن دیشب که نبوده انشالله دیگه هم بچه اذیت نمیشه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،