2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113297 بازدید | 1766 پست
اگر کسی بیش از حد درگیر خدا بشه و از اون ور بول بیفته هم دچار این مسأله میشه تو هر چیزی تعادلش خوبه

نه فقط وقتی یه از خدا بی‌خبر برا کسی سحر بگیره اینجور میشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
دقیقا وقتی دعا میگیرن یعنی جن ها رو اجیر میکنم براشون یه کاری انجام بدن دعا هم اثرش تا چهل روزه اون ...

نه دشمنشون دعا گرفته بود که اجنه بد بفرسته خونه اینا تا اذیتشون کنه و بهشون خسارت بزنن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراوردن لباس و مخالفم.درخت میوه هم نه همه درختا.1-درخت گردو2-درخت نارنج و پرتقال

چیزایی که میدونم رو اینجا مینویسم تا هرکی خواست استفاده کنه.

دیگه هرکی هرچی صلاح میدونه🙂

آهان راستی هم موقع درآوردن لباس بسم الله بگین هم موقع پوشیدنش

کلا انجام کارها با نام و یاد خدا باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

وای بعد میگن واسه باز کردن بخت خوبه و جن عاشقو دور میکنه و اینا

باز کردن بخت هم یعنی یه بخت برگشته ی دیگه ای رو شهر میکنن تا بیاد اینو بگیره 😂 این خودش کفره 

یعنی خدا انسان رو آزاد گذاشته چه جن چه انس چه هر موجود دیگه ای و ما با این کار قدرت اختیار رو از اون آدم میگیریم 

دعا نویسا نمان بگن که ما جن اجیر کردیم 

یا این که یکی رو سحر کردیم بیاد تو رو بگیره  

میگن دعا نوشتم بختت باز شه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من خیلی پادکست های روانشناسی و اینا گوش میدماین چیزایی که تعریف میکنی یه چیزی شبیه توهم هستتو که همه ...

دقیقازنداییم اینجوری شده بود 

یه مدت تو زندگی خودشون مشکل پیش اومده بود بنده خدا انگار حالت توهم و افسردگی گرفته بود 

همش میگفت بکی کتکک میزنه یکی موهامو‌میکشه شبا از ترس نمیخوابید 

ادم مومنی هم بود 

رفت پیش روانشناس و خداروشکر درمان شد

خدای رنگین کمان🕊️

عزی م میشه به من جواب بدین تو خونتون دعا دارید یا برای چیزی دعا گرفتید

ن بابا

من اصلا تا حالا دعا نویس و این چیزارو از نزدیکم ندیدم

فقط‌مادربزرگم خیلی اهلش بود و برای مادرم میگرفت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نه دشمنشون دعا گرفته بود که اجنه بد بفرسته خونه اینا تا اذیتشون کنه و بهشون خسارت بزنن

آها 

ولی دعاهایی که خودمون هم میگیریم واسه خودمون فرقی ندارد 

بالاخره اون اجنه رو وارد خونمون میکنیم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ن بابامن اصلا تا حالا دعا نویس و این چیزارو از نزدیکم ندیدمفقط‌مادربزرگم خیلی اهلش بود و برای مادرم ...

منم مادر پدرم دعا می‌گرفتم الان من دارم تاوانشو پس میدم 

باز کردن بخت هم یعنی یه بخت برگشته ی دیگه ای رو شهر میکنن تا بیاد اینو بگیره 😂 این خودش کفره یعنی خ ...

من که اصلا اعتقاد ندارم.گر چه بعضی اتفاقایی که میفته ادم می مونه که چطور شد اینطور شد؟؟ اگر پای جادو و جمبل تو کار نبوده.زن و شوهرای عاشقی که زندگیشون یهو می پاشه.نمی دونم پولدارایی که عجیب توی یه شب دارو ندارشون رو ازدست میدن و..

چیزایی که میدونم رو اینجا مینویسم تا هرکی خواست استفاده کنه.دیگه هرکی هرچی صلاح میدونه🙂آهان راستی ه ...

عزیزم جسارت نشه هیچ استادی تو علم متافیزیک و غیره این توصیه رو قبول ندارن.

اینا همش چیزایی که از بچگی معلمای .. تو ذهنمون کردن.

من سال ها در این باره مطالعه داشتم و با اساتید علوم ماورا و متافیزیک صحبت کردم.

نام و یاد خدا چه ربطی به لباس پوشیدن داره

ن بابامن اصلا تا حالا دعا نویس و این چیزارو از نزدیکم ندیدمفقط‌مادربزرگم خیلی اهلش بود و برای مادرم ...

ی طبیب اسلامی هس ی مدته برا درمان بچه ها باهاش در ارتباط بودم

میگفت ریختن سرکه اشتباهه...‌

و درمان ماورایی میکنه

بعضیا راضی بودن میگفتن خوب شدن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.