2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست
منم همین فکرو میکنم چون میگه خونه رو دوبار عوض کرده بازم میبیننشوهرشم نمیبینهمشکل روان هست

باور نمیکنن که اگه قرار بود اذیت بود شوهرشم اذیت میکردن تازه میگه شوهرشم اعتقادی به غسلو نماز نداره اونکه مستعد تره😐مشکل ژنتیکی دارن زیر بارم نمیرن

باور نمیکنن که اگه قرار بود اذیت بود شوهرشم اذیت میکردن تازه میگه شوهرشم اعتقادی به غسلو نماز نداره ...

خیلی از بچه ها دوست خیالی هم دارن اینم باید در نظر بگیرن

خیالپردازی بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوتا کبوتر سفید تو خونت نگه دار،کبوتر سفید، خروس سفید واسب نژاد دار این سه حیوون برای دور کردنشون تضمینیه ،ضرت محمد ص مفرمایند تو خونتون مرغ و خروس نگهداری کنید تا بچه های اجنه با بچه هاتون بازی نکنن حتما کبوتر یا خروس بیار

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

واقعا چطور ۶ صبح به ذهنت میرسه بنویسی خاب! لیسانس هم داری؟!

حس میکنم‌شما بیشتر نیاز به روانپزشک دارید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگر احیانا دعایی از قبل گرفتید برای هر چیزی برای محبت رزق و روزی یا خوب شدن مریض هر چی گرفتید و تو خونه دارید تو آب روان بندازید 

چون حتی دو تا دعا ی خوب هم کنار هم بده 

و برای دعاهایی از این قبیل هم که مردم فک میکنن مشکلی ندارن اون دعا نویس جن اجیر می‌کنه و اثرش شاید تا چهل روز میمونه بعدش اجنه شروع میکنن به اذیت کردن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم شما دچار اسکیزوفرنی هستید .ژنش را به بچه‌هات هم انتقال دادی.خ.اهرانه میگم این خرافاتا را دور ب ...

نمیدونم چرا منم میخواستم اینو کامنت کنم ولی ترسیدم استارتر ناراحت بشه😢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

همزادای خودتن پس

شاید

یبار پسرم گفت مامان اون کیه ک لباسای تورو پوشیده و صورتش شبیه توعه ببین لباساش سبزه راه راهه الکی گفتم فرشته س😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بخدا دقیق نمیدونم ولی امتحان کن منم برادرزادم میدید خونه عوض کردن درست شد همسایشون اهل دعا بودپارچه ...

مگه رنگ سورمه ای تاثیری داره؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
شایدیبار پسرم گفت مامان اون کیه ک لباسای تورو پوشیده و صورتش شبیه توعه ببین لباساش سبزه راه راهه الک ...

عزی م میشه به من جواب بدین 

تو خونتون دعا دارید 

یا برای چیزی دعا گرفتید

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من هم خودم هم بچه هام تجربه مشابهی دارم البته نه بشدت شما، اصلا هم حرفشو نزنید هر اتفاقی هم میفته انکارش کنید ک یه دلیل معمولی بیارید برش ذکر هم از دهنتون نیفته لباس قرمز هم تن بچه نکنید وقتی میترسید هم مدام ذکر الا بذکر الله تطمعن القلوب بگید،بعد تو کل شبانه روز این فکرو با خودتون تکرار کنید که نیرویی بالا تر از الله وجود نداره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

نه ربطی نداره. خدا نکنه سر کسی بیاد اونوقت می‌فهمن که هیچ ربطی به دعا و نماز و غسل و اینا نداره تا و ...

اگر کسی بیش از حد درگیر خدا بشه و از اون ور بول بیفته هم دچار این مسأله میشه 

تو هر چیزی تعادلش خوبه

شایدیبار پسرم گفت مامان اون کیه ک لباسای تورو پوشیده و صورتش شبیه توعه ببین لباساش سبزه راه راهه الک ...

ای وای😢

گلم تورو خدا نماز بخون، خودت قران بخون اینجوری تاثیرش بیشتره

من خودم همزاد دارم یبار حدودا ۲شب بین خواب و بیداری بودم حس کردم یکی اومد بالا سرم و صدای مامانم بود چند بار صدام زد

چشمامپ ک باز کردم هیچکی نبود رفتم اتاقو چک کردم دیدم مامانم خوابه 

یا چند شب پشت سر هم نصفه شب از خواب بیدار میشدم میدیدم لباسام عوض شده، یا افتاده بالا سرم

رفتم پیش ی سید چندتا سوره رو گفت تا چهل روز بخون و نبات و پارچه سبز و..  داد حرز امام جوادم گرفتم دیگه الان هیچی حس نمیکنم، نمیدونم چرا حرز واسه شما تاثیر نداشته

البته بگن من خانوادم خیلی معتقدن همه نماز اول وقت 

از وقتی برا مامانم تعریف کردم هرروز با صدای بلند تو خونه یران میخونه، تابلو آیت الکرسی _چهار قل و حرز امام جوادم داریم گاهی اوقات اونارو میخونم