2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست

عزیزم صدای اذان و پخش کن و صوت یاسین و ایت الکرسی و چهار قول و اطراف خونت بنویس هیچ چیز کثیف و نجس و اشغال و اصلا تو خونت نزار بمونه همه وسیلهای قدیمیتو دور بریز وقتی بچت صبح یا شب میخواد بخوابه یک ایت الکرسی بخون تو صورتش پوف کن وهمیشه بالای سرش قران بزار  

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

عزیزم شما دچار اسکیزوفرنی هستید .ژنش را به بچه‌هات هم انتقال دادی.خ.اهرانه میگم این خرافاتا را دور بریز و حتما روان پزشک مراجعه کن .علایم واضح اسکیزوفرنی را داری

گلم نوخشک با یکم نمک بزار تو یه طرف و بزار تو اتاق پسرت و چند جای خونه 

امتحان کن ببین تاثیر داره من قبلا خودم زیاد خواب میدیدم و صدا میشنیدم یه خانم گفت انجام دادم و دیدم واقعا خواب اینا ندیدم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گلم نوخشک با یکم نمک بزار تو یه طرف و بزار تو اتاق پسرت و چند جای خونه امتحان کن ببین تاثیر داره من ...

نان خشک و نمک

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

,سوره ناس رو بنویسید رو چند برگه و به دیوار خونه بزنید 

چیز دیگه ای ننویسید یا دعایی نگیرید فقط سوره ناس 

تو معنیش هم هست از شر جنس و انس در امان نگه دار 

و نماز اول وقت حتما خونده بشه 

دیگه اذیت نمیکنن من پسرم از خواب با صدای بلند  می‌پرید و گریه میکردیه عارفی گفت همین کارو کنید و خوب شد 

اگر احیانا تکرار شد 

هفت بار آیت الکرسی قبل خواب بخونید هر بار که می‌خونید یه دور کامل دور بچه فوت کنید و دوباره... تا هفت بار تکرارش کنید 

برای خودم همین جوابه 

سرچ هم کنید احادیث و روایات میاره آیت الکرسی قبل خواب برای افلیج شدن و ترس و دلهره  نشدن( یعنی همون بختک نیفتادن و عضویت نشدن). من فقط با آیت الکرسی خوب شدم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

موقع درآوردن لباس بسم الله گفتنموقع ریختن آب داغ بسم الله گفتنایناهم مهم انجام دادنششب ها زیر درخت ب ...

دراوردن لباس و مخالفم.درخت میوه هم نه همه درختا.

1-درخت گردو

2-درخت نارنج و پرتقال

بله من اینو قبول دارم ولی تو خونه ای که قرآن باشه اذان پخش بشه صوت قران پخش بشه مخصوصا نماز خونده بش ...

نه ربطی نداره. خدا نکنه سر کسی بیاد اونوقت می‌فهمن که هیچ ربطی به دعا و نماز و غسل و اینا نداره تا وقتی که طلسم و دعا باطل نشه هستن. فرقم نداره طرفشون مومن باشه یا نه. دوست خودم تو ایمان و فرائض دینی و خوش ذاتی تک بود. حوزه هم درس میخوند بیچاره شد  به خاکستر نشست و تقریبا داشت دیوانه میشد مشکلش هم حل نشد و خبری هم ازش ندارم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
فقط خاب و غلط مینویسه؟ اونم ده بار

باباااا منم همیشه مینویسم خاب! به تحصیلات هم ربط نداره بهترین دانشگاه ایران کوانتوم خوندم! املام هم همیشه عالی بود. ولی واقعا زورم میاد بنویسم خواب! مگه دارم کتاب ادبیات تالیف میکنم برو بابا رااااحت بنویس بره! ولی اینکه چیه ح یا ه یا ذ یا ظ ض باشه حساسم و رعایت میکنم.

ی سری چیزا دیگم خلااصه مینویسم مثل ب و....

.

عزیزم چرا روانشناسو امتحان نمیکنین؟شاید خودتون و‌بچه هاتون مثلا اکسکیزوفرن باشید

منم همین فکرو میکنم چون میگه خونه رو دوبار عوض کرده بازم میبینن

شوهرشم نمیبینه

مشکل روان هست

فقط باید با خوندن نماز و قران و متوسل شدن به امام زمان مشکلشون رو حل کنن.نمیدونم چراهی میگه مذهبی تی ...

من کاری به دین و مذهب ندارم سرجای خودش ولی آدمایی مثل تو خیلی بی چشمو‌رو هستن که به علم توهین میکنن حالا هر علمی که میخواد باشه علم روانشناسیم دروغ نیست کلی ادم عمرشونو گذاشتن و خیلی کشفیات کردن به قول خودت تجربه نکردی حالیت نیس امیدوارم ناراحتی روحی روانی رو تجربه نکنی که مجبور بشی دست به دامن همون دکترا بشی آدمایی مثل تورو چه به پیشرفت و علم باید تو غار زندگی کنی

روان پزشک😂بچه ۲ساله؟این حجم ناباور آیت رو دوس داشتم

تعجب نکنید. خیلی احتمال داره که این قضیه ژنتیکی باشه. بعضی از موارد اسکیزوفرنی از دوران کودکی بروز می کنند. ولی خوشبختانه نسبت به انواعی که در سنین بالا بروز می کنند خیلی خفیف تر هستند. اگر یک والد ژن اسکیزوفرنی داشته باشه، ١٠ درصد یا بیشتر ژن ها را به نسل بعد منتقل میده. مطالبی که نوشتم کاملا علمی بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین احتمالا نوعی اختلال که بصورت ژنتیکی شنا وبچه هاتون تو دوران کودکی دارید،عمه ناتنی منم چند سال ه ...

منم موافقم این یه اختلاله که به بچه ها هم رسیده و باید برین درمان بشین

اصلا ما انسانها نمی تونیم موجودات ماورایی را ببینیم مگر چشم بصیرت پیدا کنیم

حتما روانپزشک مراجعه کنید