2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست
نه عزیزم خیال بافی نیست داره اذیت میشه دختر من یه سره جیغ میکشید تو بغلم خودشو شدید میچسبوند بهم.همو ...

حرز رو نزدیک یکساله خریدم

قرآن هم پخش میکنم ولی فایده نداشته تا الان

دلم برا نی نی میسوزه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خیال بافی نیست داره اذیت میشه دختر من یه سره جیغ میکشید تو بغلم خودشو شدید میچسبوند بهم.همو ...

عزیزم حرز امام جواد و باید از عالمی بگیری که به وقت مناسب برات بنویسه و نماز بخونه. من گرفتم دوماه به جنون رسیدم تا ی استادی گفت سریعا باید باطلش کنی

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟حتما پیش روانشناس بریناگر هم خودت هم ۲ تا بچه هات اینارو میبینین شاید ...

ن گلم ناراحت چرا بشم

راحت بگو بهم من دنبال راهکار هستم

بنظرت مشکل چیه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

۴۰ روز سوره بقره بزار صوتش توخونت پخش شه تند خوانی دانلود کن همین الان بزار توگوشی پخش شه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نهحتی خودمم بخام امتحان کنم همسرم به هیچ وجه انجام نمیده اعتقادی نداره

دعا نویس قرانی پیدا کن 

بچه دیوونه میشه اینجوری

ادم بزرگش سخته دیگه بچه طفلمعصوم

همسایه مون حالش بد شد تشنج میکرد

دکترا هیچ کاری نکردن

رفتن دعانویس

گفت جن کافر داره

چون رفته مسجد روضه امام حسین بود توی مسجدحالش بدشد

گفته بود نباید میرفت جای مذهبی عصبی شده

دعا گزفت براش خوب شد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

حرز رو نزدیک یکساله خریدمقرآن هم پخش میکنم ولی فایده نداشته تا الاندلم برا نی نی میسوزه

کاملا میفهممت.صبور باش.وضو بگیر با صدای آروم قرآن بخون.بهت قول میدم کم کم درست میشه سوره رعد وسوره بقره

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
به تو چه که کی چی مینویسهخوبه سیصدتا تاپیک داری اتفاقات ماورایی تعریف کنین بعد روغنفکر بازی درمیاری ...

😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂