2777
2789

از اتوبوس پیاده شدیم داشتیم میرفتیم طرف بازار ما جلو بودیم مامانم پشتمون میومد از اینا که وایمیسته جلو مغازه عطر فورشیا تبلیغ می‌کنن کاغذ میدن این اولش به من داد من نگرفتم پشت منم مامانم میومد این گرفت طرف مامانم گرف گف خانوم عطر فلان ... استفاده کردید این از عطر ادکلن چه میفهمه مثلاا خواست کلاس بزار گف والا یادم نمیاد اسمشون ... به این گف برید داخل بزنه روتون برید بگردید پسندید بیایید بخرید این که رفت مغازه دیگه یه عطر ۲۰ میلی کردن تو پاچه اش اولش گفته سی سی ۳۵ این فک کرده ظرفی انقده بعد این که داده گفته خانوم شد ۷۰۰ 😐اینم پول همراش نی کلا ۳۰۰ تومن تو کارتش پول داشته داده به اون اونم کلا هر چی داشته و نداشته کشیده منم قبل از اینکه بخرن رفتم  گفتم نمیخان ما تازه خریدم مامانم از اونجا گف تو برو ما میایم منم کاریم نشد رفتم وایسادم به گوشه گفتم تموم شدید بیایید دیدم دارن بحث میکنن سر پول مرده میگف همون ۳۰۰ دادید کافیه مامانمم میگه من نمیخوام پولمو بدید منم دیدم اینجور عصابم خورد شد 😐گفتم تو کی عطر خریدی الانم میخای عطر بخری کی به تو گف بخری ، البته پیشش اونا نگفتم وقتی تنها شدیم بعد که پولشون دادن عطر ابجیم مامانم برگشتن میگن ما الان چطوری به داداشت زنگ بزنیم بگیم پول بزنه بابام و مامانم دارن جدا میشن مامانم و ابجیم و داداشم نگه میداره احساس کردم منظورشون اینه من زنگ بزنم شوهرم بگم بهشون پول بزنه بخدااا حرف پول نیستاااا بیشتر از اینا شوهرم براشون کرده میبینی دو روز میاییم میمونیم اینجا هعی ابجیم و مامانم دستور میدن فلان چیزو بخرید نداریم فلان چیزو بگو بخره فلان چیز و نداریم اونم میخره بدون اینکه سر کوفت کنه ولی شوهر منم ادمه تو این گرونه بخدا ما خودمون مستاجریم با یه بچه کوچیک تا ساعت چهار میره کار خونه کار میکنه بعدش تا شب میره اسنپ تازگیا دندونام خراب شده بودن اونا رو درست کردیم دیگه دستمون خالیه خودم یه دست زیر لباس دارم میرم حموم میشورم خشک میکنم دوباره میپوشم خیلی انتظار دارن از شوهرم انگار خرج دوتا خونه رو میده واقعا انصافه اینه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.