2777
2789
حسودن طاقت دیدن خوشکلی کسی ندارن توام اینقدر خوشکل کن به همسرت بگو من ازت سرترم کسی قبولت نکردمن باا ...

خب اونم حرفای خیلی بدتری راجب سفیدی ایشون میگه و جنگشون بالا میگیره 

به تحقیر کردن باشه ک هیچکسی لال نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا للعجببببشگفتاااامگ زنش چقد سفید بود یا بور بود ک مرده میگف اینو ؟خود مرده چ رنگی بود

مرده رنگش گندمی،  زنه هم سفیده ولی خب شوهره می‌گفته 

سبزه جذابیت داره برام

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

خب اونم حرفای خیلی بدتری راجب سفیدی ایشون میگه و جنگشون بالا میگیره به تحقیر کردن باشه ک هیچکسی لال ...

هیچ وقت تحقیرم نمیکنه از این ناراحتم خواهراش پرش میکنن اونم چرت و پرت میکه 

بزن چشاش کبود کن تارتر ببینتت

دمت گرم😂😂🤌🏻

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دمت گرم😂😂🤌🏻

قربونت 😂💞

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هیچ وقت تحقیرم نمیکنه از این ناراحتم خواهراش پرش میکنن اونم چرت و پرت میکه

حالا اگر سبزه بودی یه چیزدیگه میگفتن ولشون کن بابا 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

آره بالانشینن

پس درست حدس زدم 

اکثرا اقایون پولدار برنز اینا دوست دارن 

اینو که گفتید یادم افتاد یکی ازدوستام شوهرخواهرس میگفته برو سولار اونم وضع مالیش برااون زمان خوب بود ولی خب خیانت کار هم بود مرده اینم هس