2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113296 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جن هام هستن هرجا بری باهات میان حتی اگه خونه ات رو عوض کنی همه که اسکیزوفرنی ندارن .

هخخخخ برعکس منم  یبار درمورد اسیب ماورایی به یکی گفتم میگفت یعنی همه این ادما اسیب ماورایی ان؟؟ 

کاربرایی که به موجودات ماورایی یا اصلا هرچیز دیگه ای اعتقاد ندارین فقط با حالت تمسخر به دیگران چیزی نگید که دل طرف بسوزه که بدجور میسوزین

همه چی رو نمیشه با علم روز درمان کرد

و همه چیزو هم با دعای تنها نمیشه درمان کرد

این دو مکمل هم هستن

گاهی طلسم و حسد و چشم زخم باعث حالات یا بیماریهایی میشه که علاوه بر دارو نیاز به دعا هم هست 

گاهی ممکنه که شخصی با دعای تنها مشکلش رفع بشه ولی با داروی تنها رفع نمیشه و ختما دعا درکنارش باید باشه تا دارو اثر کنه

از پرنده های خونگی خیلیی خوششون میاد خواهرم پرنده هاشو فروخت دیگه جنا مزاحمت نکردن

من یه مرغ مینا داشتم رفتیم بیرون قران گزاشتم بالای سرش به طرز فجیع و عجیبی مرد طوری که کف قفسش پر از خووون شده بود😔

هیچ وقت قران بالاسرش نمیزاشتم جز همون سال

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

حتی همین چهارپنج سال پیش شنیدم خانواده ای که با افتخار میگفتن به جن اعتقاد نداریم و خرافاته دخترشون جن زده شد مادرش اعتقاد اورد ولی پدرش اصرار که ببرن دکتر مغز و اعصاب

و وقتی هنوز کامل متوجه جن زدگی نشده بودن دختره رو میبرن سروم بزنن میگن بهیار که سوزنو میزده تو دست دختره سوزن برمیگشت چندبار سوزن زدن تا اخرش یارو دستش میزاره رو سوزن که برنگرده و سریع چسب میزنه و این دختر خوب نشد مگر با دعا و ۲۱ روز اعمالی که دعانویس گفته بود