2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست

سلام.

لطفا این موضوع رو با یک روان شناس کودک در میون بذارین. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین . ما ک خونه قبلی واقعا بد بوده اینجا موقعیتی برام بهشته یعنی از بی خونگی نجات پیدا کردم . ولی ر ...

بنظرم دعانویس خوب و کاربلد میتونه تشخیص بده چون شنیدم بعضیا رو دعانویس گفته خونشون باید عوض کنن و خونه ای بگیرن که فلان موقعیت شهر باشه اگه اشتباه نگم مثلا مثلا باید رو به شمال یه رو به شرق خلاصه جهتش رو میگن که به شخص بسازه بازهم شاید روش هر دعانویسی فرق کنه 

فعلا ک این دنیا ما شده جهنم . اینقدر کفر گفتیم اون دنیامونم ب باد رفت

هه منم تا سال ۹۹ کفر میگفتم ولی اردیبهشت ۱۴۰۰ رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ای تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته ( یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه ) گیرنده ی جادو هم یک زنه من گفتم کیه میشناشید گف میدونم‌کیه ولی تجازه ندارم بگم موکلم اجازه نمیده 

دست زنداداشم شهریور ۱۴۰۰ به عنوان گیرنده ز جادو قطعی برام رک شد ( منفکر میکزدم تنهاسپادسال فهمیدم با مادر و خواهر و دکست پسر خواهرش " عشق سابق من " همدستن ) 

تا قبل از اینکه ل مکپیش اون دعانویس فکر میکزدم بختم بازه خودم انتخاب نمیشم و اینا 

ببخشید ذلان نیم ساعت دیگه . یعنی ساعت ۳ خوبه . تا الان برم ی غسل کنم . همین الانم سوره تکویر . و این ...

میشنهادم اینه روز انجام بدی مثلا صبح 

( روز پنج شنبه و یا یکشنبه انجام بده : بهترین روز برای شروع قرآن خوانی و ادعیه ی شرعی خوانی { یا چله های ق انی و ادعیه ی سرعی }  هست 

که روز شروعش روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر دوره مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن =به عنوان روز نحس هیتند