واقعا خسته ام کردن ،عصبیم کردن ،هردفعه مثل گاو سرشونو میندازن پایین میان خونمون .اونم با این تورم و گرونیها نزدیک بیست رو یکماه میمونن ..بعضیاشونم سه ماه حتی انتظار دارن یکسال ..خستم کردن .....بچه ی کوچیک دارم استراحت لازمه ....اصلا راحت نیستم بخدا ...چکار کنم بنظرتون
کار زشتی میکنی اتاقتو میدی مهمون بخوابه حتی اناق بچتو میدی همین کارا رو کردی میان میمونن دیگه صبح ...
بخدا من نمیدم خودشون به زور میرن ،سریع جا پهن میکنن ..میگن ما باید تو اتاق بخوابیم ..اصلا راحت نیستیم .یه جوری محترمانه میگن با حیله و نیرنگ ک آدم میمونه چی بگه
خدا شاهده ....بزور میرن سریع میگیرن میخوابن خودشونم میزنن به خواب ...بعد مثلا من نصف شب میرم وسایلی چیزی بیارم میبینم سرشونم تو گوشیه نخابیدن .....الان منو بچه هام با شوهرم تو پذیرایی ک کلا دوازده متره و مبل هم داخلشه .یه فرش نه متری انداختیم رو همین کپه مرگمونو گذاشتیمممممم دیگه دارم دیوونه میشم .یکی دوماهه منو شوهرم نقشه کشیدیم ک ازاین شهر لعنتی بریم ....تا ببینیم بعدا کارشونم به زاهدان و اهواز و بوشهر میکشه یا نه 😏🙁فقط خستم خسته .جام راحت نیست الان کنار شوفاژه گرمه .خونه خیلی کوچیکه
بگو ببخشید ولی همسر منم راحت نیست میگه نمیتونم تو حال بخوابم اذییتم همه چی بنداز گردن شوهرت
بقران گفتم ،اما خودشونو میزنن به اون راه ک یا متوجه نشدیم یا حواسمون نبوده .آخر سر ک میخوان برن میگن واقعاااا چرا زودتر نگفتی ......بعد چندماه دوباره میان و همین کارارو تکرار میکنن ..یجورایی زیر پوستی و محترمانه
باورت میشه مدیر ساختمون و یه دوسه تا از دستیاراش کلا فکرکنم پنج شش نفرن باهم اومدن دم خونه ...مهمونا ...
اسی ا ون دوستمون پیشنهاد خوبی داد،زنگ زدن بیان بگو با مدیر ساختمون به خاطر مهمونا ورفت وامد زیاد دعوامون شده شکایتمون کردن ،حکم تخلیه گرفتن مافعلا دنبال خونه و جابه جایی هستیم،یک بار برای همیشه خودت رو نجات بده بابا
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
بخدا من نمیدم خودشون به زور میرن ،سریع جا پهن میکنن ..میگن ما باید تو اتاق بخوابیم ..اصلا راحت نیستی ...
خب خودتم رو دادی همون روز اول باید میگفتی من موقع خواب باید آزاد بخوابم ،پتو از روم کنار میره اصلا درست نیست شوهرم رو این چیزا حساسه ،بعدا آدمی که دو ماه میمونه جایی دیگه صاحب خونست، میپزی ومیشوری خوش میگذره بهشون ،چند بار بفرستشون خرید کارتم نده تا حالشون بیاد سرجاشون،بهونه آوردن بگو پولمون تموم شده
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃